Åsele

Förra söndagen så for vi som sagt till Åsele för att gå på marknaden, hälsa på pappa och för att vi skulle till Östersund så då kändes det bra att mellanlanda där.
Vi kom dit på förmiddagen och fick parkera en bit från pappa och fick gå med kattburen och hundarna en bit genom samhället men det gick bara bra. Fick däremot gå tillbaka till bilen en gång till sedan och hämta grejerna.
Vi gick några svängar på marknaden men jag tycker inte att det var nå speciellt intressant i år och sockar som det annars brukar finnas så mycket utav fanns det i princip ingenting av i år.
Men hittade tillslut sockar så köpte det och gick därefter och köpte hallonkola och sedan var jag nöjd. Robert hittade, suprise suprise, lite fiskegrejer.
 
Efter marknadssvängarna så gick vi till hembyggdsområdet för att kolla på Jon Henrik Fjällgren som skulle uppträda. Det blev en liten försening men det var värt det. Även om han inte sjunger ord så blir man så berörd. Låtarna känns så personliga och unika.
 
När vi hade sett det klart så for jag och träffade Birra och sedan så for jag och Robert och fiskade. Inte en enda fisk men många mygg-, knott- och sviarnbett. Vi var inte där så länge på grund av det. Men om man bortser från alla dessa så var det en väldigt fin kväll.
Efter fisketrippen blev det att fara tillbaka till pappa och äta lite palt och låna tvättmaskinen och tvätta en maskin innan vi gick och lade oss. Men trots att det var söndag och man tyckte att ja så mycket liv borde det väl inte vara då (trots att det var en dag kvar på marknaden) så var det livat hela natten och fick aldrig nån djupsömn.
 
 
 
 


 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0