Vecka 8: När jag blir stor ska jag...

...leva "Svenssonliv". 
 
Detta kanske låter dumt för vissa men jag har alltid varit den personen som, när andra velat spendera sitt vuxna liv med resor, utbildningar och festande, velat leva svenssonliv.
Jag vet inte varför men har sedan långt tillbaka sett mig själv som en person som velat gifta mig, skaffa hus och få barn. Kanske för att jag hade en av de bästa tiderna i livet när jag var mindre och bodde tillsammans med mamma, pappa och Daniel i vårat hus i Holmstrand utanför Åsele och velat ha det så igen. Så Volvo, Villa och Vovve är något som jag drömt om under min uppväxt. Husvagnssemester på sommaren ska det också vara och det började vi ju med förra sommaren.
 
Visst vill jag också resa men vem säger att man inte kan fara iväg bara för att man skaffat familj? Och visst är det kul att ha fest/fara på fest men känner att jag fått nog av det och blir egentligen bara less på att umgås med samma folk och ha samma konversationer till ljudet av samma musik som på senaste festen. Det är kul någon gång då och då men absolut inte lika ofta som tidigare. (Pensionärsvarning jag vet!).
Och utbildning är jag ju inte långt ifrån, visst det kanske inte ger mig välvbetalda jobb och en bättre klass i samhället men det ger mig en inkomst och en ekonomi den dagen man är helt färdig och fått ett fast jobb.
 
Än är jag inte gift men hoppas väl på att bli det någon gång och familjen består ju för tillfället bara av djur och huset har jag inte heller än, så kan inte säga att jag har kommit långt med planerna. Men är bara 23år och behöver väl egentligen inte känna någon stress. Tar dagen som den kommer och eftersom jag redan lever med mannen i mitt liv så kan man väl säga att jag har en bättre grund till allt detta än om jag skulle vart singel.
 
Kanske kommer jag i framtiden ångra dessa drömmar då jag väl lever det här livet, om det nu blir så. Men idag är detta det enda jag vet med hundra procent att jag vill göra "när jag blir stor".
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0