Vecka 6: Kallt

Denna rubrik passar nästan perfekt in på mig som i några veckors tid har gått och frusit i princip varje dag. Just idag har jag dragit för rullgardinerna i sovrummet och vardagsrummet och sedan har jag dragit för ett påslakan i köket bara för att testa om det blir lite varmare inne. Vi har ju fått veta att fönstren är gamla och att det är de som drar men än har vi inte fått veta om vi kommer att få nya rutor utan det enda vi vet är att ett kostnadsförslag blivit lämnat till hyresvärden i höstas.
Önskar att det var vaktmästaren som bestämde vad som skulle fixas eller inte och hade hand om ekonomin. Skillnaden mellan han och hyresvärden är ju att han kan komma hit och kolla upp vad som behöver bytas och vilket som är det bästa alternativet för oss. Hyresvärden som bor i Stockholm där de knappt har vinter borde inte säga så mycket. Tror faktiskt inte ens han vill ha något med detta hus att göra utan var nog bara ute efter ICA-byggnaden som detta sitter ihop med. Men nog om detta.
 
Tills vi får veta om det blir nya rutor eller inte så är det bara att fortsätta gå med en extra tröja och ta på sig tjocksockar/tofflor när det är kallt på golvet och invänta sommaren då vi istället har en bastu här uppe p.g.a. alla fönster som ligger mot solsidan i princip hela dagen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0