Ny soffa och lite annat fix

Tidigare i veckan så var vi som sagt och hämtade en soffa hos mamma som vi har fått av henne. Det var hennes gamla hörnsoffa som man kan bädda ut så att det i princip blir en dubbelsäng. Vi hade dessutom fått ett bord av mammas kompis som vi hämtade i samma veva.
Idag for vi till Storarmsjö för att köra över bordet och soffdelarna till stugan för att montera ihop dem. Men innan vi kunde göra det så monterade vi isär den gamla, illaluktande skräpsoffan som blivit lagad säkert 20 gånger och hade börjat göra sitt.
Det tog en stund innan vi kom på vart alla delar till soffan skulle sitta men sen gick det snabbt att sätta ihop den. Så nu står den där.
 
Efter att vi var klara med soffan så roade jag mig med att rensa ut tre lådor i köket då vi fått nya besticklådor av Roberts mamma. Den gamla får nu agera fack till skruvare, plåster, pennor, tejp m.m. i diverselådan därinne och de två nya till besticken och stekspadar, visp, osthyvlar m.m. som vi hade där. Blev mycket bättre och har stört mig på oordningen i lådorna sedan vi satte in det nya köket.
 
När vi kom hem från stugan så åt vi sen lunch/tidig middag bestående av pizza framför tvn och efter det har jag bara pluggat. Blir väl att fortsätta med det en stund till nu och sedan gå och lägga mig för imorgon ska vi upp tidigt och fara till sjukhuset där Robert ska få ta bort gipset och se handen för första gången sedan operationen.
 
Lite suddig bild men man ser i alla fall skillnaden i rummet med nya soffan :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0