Första "lediga" dagen på länge

Efter starten med historian förra veckan, med en liten tjuvstart helgen innan, så har det varit fullt upp. Har läst sammanlagt 141 sidor och svarat på en MASSA frågor sedan 7/2 sedan har jag jobbat två dagar och varit på sjukhuset med Robert en dag  så då blev det inte mycket gjort.
I förrgår läste jag igenom det sista och gjorde testa mig själv uppgifter och kollade på alla webblektioner och läste igenom lite noteringar från lärarna.
Igår blev det att hålla på hemma på morgonen, fara och lämna cellprov och sedan göra de tre proven som skulle göras. Stod att studieguiden var till igår men när jag skulle göra proven så stod det att sista dagen att göra dem var idag. Men gjorde dem igår i alla fall så idag har jag haft en "ledig dag".
 
Började dagen med att fara till mamma för att få hjälp att sy om Novas vintertäckte vi köpt åt henne eftersom hon inte har så mycket underpäls och fryser lätt på vintern. Hon blev överlycklig när jag testade den på henne igår. Svansen gick som en propeller och hon sprang runt i cirklar och hoppade runt som en tok. Ingen annan hund har heller fått komma nära den  idag för då har hon blivit sur ;p
629 hade den kostat tidigare men det var rea på granngården så vi gav bara 100kr för den, bra pris!
 
Nu är vi hemma igen och jag håller på att försöka få tag i kommunal men har suttit i telefonkö i 20 minuter nu och lär väl få vänta ett bra tag till. Ingen speciellt siffra på hur långt bak i kön man är får man heller utan man får bara veta att det är några samtal före...
Det har blivit nå strul med min medlemsavgift fast det står klart och tydligt på min senaste lönespec. att den blev dragen från senaste lönen. 
 
Nu sedan så kommer jag väl fortsätta denna "lediga" dag med att tvätta och städa lite så att det blir gjort. Hade gärna tagit en promenad med Robert men han var inte så sugen så då får jag göra lite nytta här hemma istället.
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0