Fisket tidigare i veckan

Men det var inte bara igår som vi var och fiskade. Även tidigare i veckan blev det några timmar i båten. Nämnde i ett av inläggen lite snabbt att vi var i älven men vi var också ett par timmar och testade i Pengsjö.
 
Älven
Vi planerade dagen innan att vi skulle ut på älven när Robert slutade jobbet. Så var klar strax innan och efter det var det bara att fara och sjösätta båten och åka iväg. Vi började med att vara i en vik där vi varit förut och det lönade sig eftersom Robert fick en gädda på nära 6kg. Tog bara ett tag innan han fick upp den i båten.
Efter att ha åkt runt där några varv åkte vi mot Vännäsby och stannade sedan under en bro för att äta. När vi nästan ätit klart såg vi något i vattnet vid Roberts flöte och upptäckte sedan att det var en bäver som hade span på oss. Synd bara att vi inte lyckades ta någon bra bild på den.
Vet inte när vi kom hem på kvällen men vi var ute ganska så länge, men tur med vädret hade vi och det var inte fy skam att få åka båt på älven några timmar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pengsjö
Sedan så var vi som sagt till Pengsjö. Jag var egentligen inte sugen och det var inte det perfekta vädret. Det blåste ganska kallt och sedan var det samma dag som Torgny bitit mig i benet så hela vänstra sidan var öm p.g.a det och stelkrampssprutan.
Robert skulle i alla fall lära mig att jigga men måste säga att jag såg inte det roliga i det. Hade napp från början men lyckades aldrig få någon fisk, å andra sidan fick inte Robert någon heller.
Vi blev inte allt för länge där eftersom vi åkte ut så sent och ja och så var det ju det där med att det blåste och var kallt.

 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0