En dag på havet och umeälven

Igår så klev vi upp tidigt, kopplade på båten och drog in till stan. Tanken var att starta från ICA Maxi och åka mot Holmsund där vi sedan skulle hämta upp Erik och Mats men när vi inte hittade någonstans att sjösätta båten (då alla vanliga utsättningar var igenbommade) så åkte vi direkt till Holmsund och sjösatte den där.
Så vi började med att plocka upp Erik och Mats och sedan åkte vi ut med båten. Robert fick sin första fisk rätt så snabbt men sedan var det dött på fiskefronten ett tag tills han fick upp sin andra, men mer än så blev det inte. 
Tog ett bra tag innan vi kom till ICA Maxi och vi mötte även upp en kompis till Robert.
Vä framme vid ICA Maxi gick jag för att handla och gå på toa medan Erik skulle handla mat. Tanken var att köpa korv med mos till han, Robert och Mats men när det bara fanns en portion med mos kvar så fick de andra två pizza. Första gången det serverats pizza i båten och utan bestick dessutom ;)
På vägen tillbaka ifrån ICA Maxi var det inte lika roligt. När vi kommit en bit började det blåsa sidovind och vi blev dyngsura för varje våg. Vi mötte då upp Roberts kompis och åkte bakom honom för att slippa få in mer vatten i båten.
När vi sedan var tillbaka i Holmsund igen så åkte vi runt och försökte få nån fisk men utan resultat. Vi fick även lämna av Mats då han tyckte att de var för kallt att fortsätta åka båt och sedan var han inte så pigg heller.
 
Hur som helst så var det en helt okej dag. Ett stort minus att man blev så blöt men sedan blev det jättefint väder och timmarna sprang iväg mycket snabbare än vad jag trott att de skulle göra. 
Kvällen spenderades sedan hos mamma där jag spelade Facebookspel och hjälpte henne att färga håret.
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0