Stugan

Nu i helgen som var så var vi i stugan fredag - söndag. 
På fredagen när vi kom dit så blev det storstädning där eftersom vi hade haft råttor (möss) inne och speciellt i sängen, ett ställe där de annars inte brukar vara, men eftersom Robert hade glömt kvar sängkläderna så var det lockande för dem. Som tur var så hade vi extra sängkläder hos Roberts mamma på fastland.
Dessutom så hade vi med oss Findus som faktiskt lyckades ta sina första råttor i helgen :)
 
På lördagen så gick vi upp och for över till fastland för att äta och sedan fixade Robert med våran båt medan jag läste fram tills dess att vi skulle äta middag. Efter middagen så for vi till en kompis med Alex, Johan och Viktoria eftersom Alex köpt en bil av honom som vi fick bogsera tillbaka till Storarmsjö.
Senare på kvällen så fick vi besök och for även och hälsade på några stuggrannar.
 
På söndagen så var det bara att kliva upp tidigt och packa och städa för att sedan följa med våran kompis till Lycksele eftersom han skulle köpa en bil. Vi var borta ganska länge och efter turen dit var det bara att fara tillbaka till Storarmsjö igen och hämta Findus, hundarna och packningen. När vi sedan kom hem så blev det städning av bilen vilket var välbehövligt med tanke på att det kändes som att man satt i en överfylld container full med rat.
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0