Mycket på gång

Just nu har jag väldigt mycket på gång men hoppas att jag ska klara allt galant utan att behöva stressa upp mig i onödan.
 
Det som är prio ett just nu är väl att få jobba så mycket som möjligt och sedan är det väl även tänkt att jag ska plugga klart också. Var till skolan igår och pratade med studievägledaren om att få läsa klart kursen som jag hade kvar för att kunna kalla mig undersköterska. Men hon tyckte att det var mycket bättre om jag kunde omvandla mina gamla kurser till de nya kurserna och sedan läsa det som saknades för att sedan kunna få ett så kallat voc diplom som behövs idag för att kunna jobba som undersköterska och även kunna söka jobb överallt. Så det är det som jag ska satsa på, däremot så kommer det att ta lite tid men det kommer det att vara värt. Ångrar bara att jag var så seg på att göra klart detta men det hade inte spelat så stor roll eftersom de gjorde om allt höstterminen efter att jag slutat.
 
Förutom jobb och studier så är det lite andra saker på G också som troligtvis kommer att ta upp lite av min tid men hur mycket det återstår att se. Eftersom det inte är bestämt något än så länge om hur allt kommer att bli så vet jag inte så mycket om det.
 
Sedan så har jag redan massor med planer för nästa sommar eftersom jag vill få ihop en bra budget för att vi ska kunna gifta oss och sedan hitta på en massa roliga saker, resor och diverse utflykter med våran husvagn. Så får se hur det blir med det också. Kanske lite tidigt att börja planera inför nästa sommar redan nu men det gäller att vara ute i god tid.
 
Men än så länge är det lugnt och tar väl en månad ungefär innan allt med studierna och det andra kommer att vara på gång på riktigt.
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0