Hem en dag tidigare

Var meningen att vi skulle hem idag från Bredträsk men eftersom Robert var tvungen att åka in till handkirurgen idag för ett återbesök så for vi igår istället. Vi var hemma relativt tidigt men det kändes som att klockan var hur mycket som helst då man var helt slut. Erik stannade kvar hos oss över natten så det blev pizza för oss fyra till middag igår kväll och sedan hann man knappt lägga skallen på kudden innan man somnade. 
 
Idag så åkte vi först till Holmsund och lämnade Erik innan vi åkte vidare mot Bergsboda för att lämna lite saker och sedan till handkirurgen. De kunde inte hitta något just nu men de sa att det skulle kunna vara en fraktur i båtbenet och det kan ta upp mot två veckor innan det syns helt på röntgen. Så nu är Robert hel gipsad på armen och inte bara med en skena som tidigare. Han är även sjukskriven fram tills den 20 oktober, däremot så blir det återbesök om två veckor igen för att se om det blivit värre eller sämre. Förhoppningsvis så har det blivit värre och slipper ha en fraktur på båtbenet och därmed vara sjukskriven i 12(!) veckor
 
Sedan idag har det inte hänt så mycket, har varit otroligt rastlös men haft noll energi! Hoppas på mycket energi imorgon så att man får något vettigt gjort här hemma. 
 
Robert just nu
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0