Hackig sömn

Blev lite utav en hackig sömn inatt eftersom jag/vi blivit väckta hela tiden. Började med att vi inte somnade förrän strax före 23.00 och sedan så ringde Roberts pappa klockan 00.30 för att han ville att Robert skulle ringa till hans andra telefon då han hade tappat bort den. Så han gjorde det och den hittades igen ganska snabbt. 
Efter att ha blivit väckt så höll jag på att törsta ihjäl så då var det bara att gå upp och dricka något och sedan gå och lägga sig igen. 
 
Sedan klockan 03.30 så vaknar jag av ett konstigt ljud som piper konstant och går till slut upp för att kolla vad det är och ser att det är Findus som har lagt sig på datorn och trycker in en massa saker så att datorn piper för fullt. Var bara att stänga ner skärmen, återigen dricka något och sedan försöka somna igen vilket tog lite mer tid den här gången.
 
04.30 vaknar vi av världens duns, visar sig att det var Findus igen men den här gången har han rivit omkull en stol i köket som det även hängde en väska på med bestick i, så levde om ganska rejält.
 
Förutom dessa gånger så har jag vaknat ett x antal gånger när jag ska vända mig eller när en katt har hoppat upp och försökt ockupera min kudde eller bara försöka tränga in sig så nära som möjligt. På morgonen har jag även vaknat av en massa ljud utifrån.
Men trots denna hackiga sömn så känner jag mig i alla fall utvilad och har fått lite gjort på morgonen i alla fall och ska snart diska och sedan göra lite lunch till mig och Robert och sedan blir det en promenad med hundarna i det fina vädret och sedan fixa med tvätten som har fått lega hela veckan nu och bara vänta på att jag ska ta itu med den.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0