Ibland är det tur att man kan sova hårt

Inatt så somnade jag jättesent, har en tendens att inte kunna somna tidigt om inte Robert är hemma. Men igår berodde det även på att jag fastnade framför tvn och Sagan om konungens återkomst. Var så länge sedan som jag såg den att jag inte minns hur den slutade. Men vid 23.00 var jag ganska less och var beredd på att ge upp men såklart så kunde jag ändå inte slita mig utan satt kvar tills filmen var slut.
 
Men sedan så sov jag som en stock, förutom en mardröm jag vaknade av inte så långt efter det att jag somnat men efter att ha somnat om igen så sov jag enda tills 9.00 någon gång. 
Är faktiskt glad att jag sov hårt eftersom jag såg att vakansen hade ringt vid sjutiden, hade inte varit en glad Emelie som svarat om jag hade vaknat.
Vet inte vad de ville eftersom de inte har ringt upp igen men troligtvis så ville de att jag skulle jobba delad idag eller kanske jobba någon annan dag framöver som sist när jag började 16.15 på en måndag och de ringde 07.00 på morgonen och undrade om jag kunde jobba på onsdagen...då blev man måttligt less och då var det terror ett antal gånger. När det inte gäller den aktuella dagen så kan de väl ändå vänta tills en någorlunda normal tid, i alla fall om de ser att jag inte börjar förrän sent och kanske vill sova ut (vilket jag vet att de kan se eftersom de har mitt schema).
 
Har då som sagt inte den blekaste aning om vad de egentligen ville eftersom de bara ringde en gång och var det något viktigt så får de väl ringa en gång till.
Jag fick i alla fall sova ut och lyckades även sova nästan en timma till efter 09.00, vilket behövdes eftersom mina nätter nu för tiden bara består av 5 timmars sömn i genomsnitt då jag somnar så sent och sover så dåligt. Men det blir väl bättre med det nästa vecka då Robert kommer att vara hemma. 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0