10 dagar kvar

Nu är det 10 dagar kvar till jul och julkänslorna har börjat komma, mycket tack vare att snön nu ligger som ett vitt täcke på marken. Trodde verkligen inte att det skulle hinna komma någon snö innan jul, inte med tanke på vilket skitväder det har varit den här veckan. Men å andra sidan så vet man inte om detta kommer att ligga kvar heller fär enligt YR så ska det bli regn här imorgon och jag kan inte annat än hoppas att de har fel.
 
Idag så ska jag slå in de sista julklapparna som jag har liggandes här hemma, kolla med en person hur det blir med en annan julklapp och sedan blir det väl att förbereda sig för 5 timmars kvällsjobb. Så här i efterhand när jag sitter här utan energi och bara vill vila inför kommande vecka så ångrar jag att jag tackade ja till att jobba ikväll. Men pengar är aldrig fel och speciellt inte när man kommer att få dem dagen innan Roberts födelsedag. Dock för att vi inte kommer att kunna göra så mycket eftersom han kommer vara relativt nyopererad då, men något borde jag kunna hitta på för honom. 
 
Men nu ska jag sätta igång så att jag hinner ta en promenad i det fina vädret också innan jag ska iväg och jobba. Kanske piggar upp lite.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0