Då var sista dagen gjord

Då gjorde man sista dagen på jobbet igår och det känns väl sådär. Nu är ju planen att jag ska fortsätta att stå kvar som vikarie i alla fall och komma in och jobba om någon är sjuk eller ledig, men hade hellre jobbat mer än så.
Ska försöka få tag i hon som är chef där, har testat att ringa för en stund sedan men fick inget svar så ska vänta tills efter 13.00 eftersom hon kanske har lunch.
 
En annan plan som jag har just nu är att jag ska göra klart den sista kursen som behövs för undersköterskeutbildningen. Nu när jag har börjat jobba inom yrket så är det bara bättre för mig att göra klart den och få bättre lön och förutsättningar om jag ska söka jobb. 
Skolan hörde av sig till mig och undrade om jag ville göra en prövning på kursen, d.v.s. att man tränar inte lite saker på egen hand, har prov med en lärare och sedan praktik. Eller om jag ville göra om hela kursen på distans.
Så tror att jag ska göra om hela kursen eftersom det har gått några år sedan jag gjorde den sist. Sedan ska jag även kolla upp om jag får göra min praktik på vårdcentralen så att det är nära till jobbet om jag skulle behöva jobba lite där med.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0