Uppdatering

När man är i stugan så blir det inte mycket dator så gäller att passa på nu när elverket är igång. Får väl uppdatera lite om vad vi har gjort de senaste dagarna.
 
I torsdags så for vi till stugan och det var inte lite packning vi hade med oss, men vad hade man förväntat sig när man ska vara borta i ca 4 veckor. 
Vi körde över allt och packade upp och sedan åt vi (över)grillat kött och potatis till middag. Sedan blev det rattbåt och lite surr innan vi gick och la oss.
 
I fredags så blev det att köra över ved och stapla. 5 timmar tror jag vi höll på så man var ganska less efteråt. Hade även så ont i höften så trodde jag skulle kräkas varje gång jag böjde mig fram. Jag är tydligen inte den enda i familjen som har det här problemet.
Sedan blev det fiske hela kvällen tillsammans med Robert, som vanligt så var det bara han som fick fisk.
 
I lördag så for jag till Vännäs för att gå på marknaden med mamma och träffa släkten. Var bara tänkt att jag skulle vara där några timmar men efter lite övertalning från syrran så stannade jag kvar för att följa med dem ut på kvällen.
Hade riktigt roligt på hotellet tills Robert (som saknade mig alldeles för mycket) kom och hämtade mig. Men hade inte så tråkigt med honom heller.
 
Igår (söndag) så mådde jag som jag förtjänade. Mådde dåligt precis hela dagen och hade ölsmak i munnen enda tills inatt trots att jag bara drack ½(!) öl! Nä öl är inget för mig men nu var det ju inte det enda som jag drack i lördags utan det blev en hel del blandat (vilket också bidrog till att jag mådde som jag gjorde igår).
Trots att jag mådde dåligt så blev det fiske nästan hela dagen tillsammans med Robert och vi fick upp massor med fina abborrar som vi rökte och åt.
 
Idag så har vi varit till Vännäs en sväng för att handla och hämta mina grejer som jag inte hann ta med mig i lördags när Robert kom och kidnappade mig. Sedan så hann vi nästan bara över till stugan och börja med middagen så började det vräka ner. Men nu är det fint väder och Robert håller på att grilla för andra gången idag.
 
Nä orkar inte skriva mer nu så får bjuda på lite bilder istället.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0