Beskriv mig med tre ord

Igår när jag var inne på facebook och kollade runt så såg jag en bild där en av mina syskonbarn taggat mig. På bilden var det en text där det stod beskriv mig med tre ord och de som blivit taggade hade beskrivit den här personen. 
Så eftersom jag för tillfället har jätte tråkigt så ska jag beskriva mina pälsklingar med bara tre ord/djur.
 
Mellis
1. Kelig (speciellt på senare tid då den "skygga" katten fått för sig att vara kelig med allt och alla).
2. Pratig ( jag har haft en del katter men aldrig en katt som "pratar" lika mycket som Mellis)
3. Envis (har hon bestämt sig för att sova i sängen så spelar det ingen roll hur många gånger man knuffar ner henne, envisare än envisast när hon känner för det).
 
Nova
 
 1. Social (En av sakerna som jag älskar med Nova är att hon är så social mot alla hon möter, visst har det funnits någon hon inte gillat men är det inte så med alla?)
2. Bolltokig (Novas rätta namn. Världens mest bolltokiga hund och har du väl börjat kasta boll till henne så förvänta dig inte att du får sluta den närmsta timmen.)
3. Snäll (Nova är så otroligt snäll! Har sett ungar klättra på henne och petat henne i munnen och kollat henne i öronen utan att hon ens har brytt sig och blir det för mycket så morrar hon aldrig utan hon reser sig bara och går iväg.)
 
Torgny
 
1. Knäpp (Inte för att låta elak men Torgny kan faktiskt vara en aning knäpp ibland, på sitt charmiga lilla vis.)
2. Charmig (Var ju bara tvungen att skriva det också eftersom jag skrev det här ovanför, för han är verkligen en charmknutte vilket jag även får höra från hans fodervärd Mats.)
3. Kramig ( Ibland kan han komma och sätta sig bredvid en om man sitter på golvet och trycker sig mot en och verkar nästan vilja att man ska krama om honom.)
 
Charlie
 
1. Knäpp (Ja vad ska jag säga? Han brås ju på sin pappa ;P )
2. Busig (Av alla våra hundar så har Charlie varit den busigaste hittills. Nu är han ju inte ens ett år ännu men ingen av de andra två har varit så här busiga som Charlie är:)
3. Söt (Ja det finns massor med saker att skriva om Charlie men mest av allt så är han otroligt söt.)
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0