Alltid lika seg

Jag är alltid lika seg på att uppdatera här men det ska jag bli bättre på. Nu kanske det inte alltid är så lätt att uppdatera dagligen då mina dagar ser rätt lika ut, lika tråkiga.
Men kan ju i alla fall uppdatera lite nu och skriva om saker som hänt sedan jag skrev sist.
 
Kan ju börja med för två veckor sedan då vi var på O'learys i Umeå och hade trevligt jag, Robert och två till. Började med att vi åt hemma hos oss, lax (både friterad och sånt som vi gjort i ugn) och sedan hade Robert friterat kräftstjärtar.
Däremot var vi osmarta och åkte in på en lördag då åldersgränsen är 23år men på O'learys fick vi (jag) vara och vi hade riktigt trevligt.
 
 
 
 
Men helgen som var var inte fullt lika rolig då jag låg däckad i hög feber och det som var ännu tråkigare var att jag var själv hemma nästan hela helgen.
 
39.0 var det minsta den låg på i helgen, önskar att det varit det högsta. Däremot så kan jag väl vara glad över att 
jag bara behövde ha feber i 4 dagar då man hört personer som haft hög feber i över en vecka.
 
Och det sista som hänt är att Torgny är kvar i Holmsund hos Mats och han ska få fortsätta vara där eftersom Mats ska få bli fodervärd åt Torgny. Det känns jätte tråkigt att inte kunna ha homom hemma och jag velade fram och tillbaka många gånger innan jag tog det beslutet men ibland måste man tänka på hundens bästa och han trivs verkligen där.
Vi ska i alla fall ha honom hemma ibland och ha honom på somrarna när vi är i stugan eftersom han gillar att vara där.
 
 
Men Nova behöver inte vara själv för det utan vi har skaffat oss en liten valp hit hem då Nova blev så orolig när Torgny försvann. 
Så nu har vi en av mammas valpar som jag blev kär i på en gång och som blev helt fäst vid mig också. Så istället för Torgny har vi lilla Charlie.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0