#4 Diamanter är för evigt, Lauren Weisberger

"Diamanter är för evigt" handlar om de 3 vännerna Leigh, Adriana och Emmy som bor i New York.
Leigh jobbar som förlagsredaktör och har det perfekta förhållandet med sin dröm man och ska dessutom få jobba med en mycket känd författare.
Adriana är arbetslös men lever ändå ett lyxliv på sina föräldrars pengar och bor även i deras stora lägenhet. Hon spenderar dagarna med att skämma bort sig själv och träffa män.
Emmy har nyss blivit singel efter ett 5år långt förhållande. Hon bestämmer sig för att tacka ja till ett jobb hon fått förfrågan om tidigare som innebär att hon ska få åka jorden runt och testa mat på olika restauranger.
 
 
Men Emmy och Adriana bestämmer sig för att göra några förändringar i livet, och de har ett år på sig. Emmy ska ligga med en kille i varje världsdel och Adriana ska skaffa ett seriöst förhållande och dessutom vara förlovad innan året är slut.
Leigh funderar på vad hon ska ändra med sitt liv men alla andra tycker att hon inte behöver förändra något då hon redan lever det perfekta livet, eller gör hon verkligen det?
 
Jag tycker att boken var riktigt bra men vissa saker kunde ha ändrats. Det känns som att det blev lite konstigt i slutet då det hoppade fram 3 månader, för man trodde att det skulle sluta på ett annat sätt än vad det gjorde.
Sen så verkar nästan alla i boken ha komplex över sina kroppar, den ena ska tydligen väga 43kg men någonstans i boken så kommer det fram att hon inte är nöjd över sin kropp.
 
Ett betyg på den här boken blir ändå 3.5/5, det hade kunnat bli mer om vissa saker skrivits lite bättre och speciellt slutet. Men det fanns även mycket som var bra med den.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0