#3 Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Lucy Dillon

Har bestämt mig för att läsa alla böcker jag köpt de senaste månaderna nu i sommar, kommer bli tufft då det är en del.

Den här boken handlar om Rachel som säger upp sig från sitt jobb efter att ha brutit med sin "pojkvän" sedan 10år tillbaka. Samtidigt som det här händer så får hon veta att hon ska ärva sin moster Dots hus och med huset följer även ett hundstall.
Rachel är ingen hundmänniska och tänker att så fort arvsskatten är fixad så ska hon sälja både huset och hundstallet. Men mycket händer på vägen och Rachel vet inte längre om hennes idé om att sälja är det bästa alternativet.
Man får även följa Natalie och Johnny som kämpar med att få barn, Zoe som försöker klara livet som ensamstående mamma till två pojkar och hur deras liv förändras när en hund kommer in i deras liv.
Jag tycker att boken var riktigt bra och man fastnade direkt. Och jag tror att även om man inte är en hundmänniska så kan man fastna för den här boken, den handlar inte bara om hundar utan även om komplicerade förhållanden, kärlek och vänskap. 
Det jag tycker var synd var att den lämnade så många frågetecken på slutet och man undrar vad som hände sen. Får väl hoppas på att det kommer ut en uppföljare av den här boken så att man får svar på alla frågor och funderingar.
Betyg: Boken får 4/5 bara för att jag tycker att den slutade mitt i allt och jag vill veta vad som hände sen.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0