Dag 7 – Min bästa vän

Har hamnat lite efter när det gäller att skriva det här. Skulle egentligen skriva dag 9 idag. Men egentligen så spelar det ju ingen större roll.
Jag tycker att det är svårt att bara välja ut en bästa vän, jag har i alla fall minst 3 stycken som jag räknar som mina bästa vänner. Så tänker skriva lite kort om alla 3.

Den första är B (skriver inga namn men personerna vet själva vilka dom är). Hon och jag har varit vänner sedan 7an, så vi har varit vänner i ca 7år.
B är en person som jag verkligen kan lita på och vi har många roliga minnen tillsammans. Har nog mest minnen från sommaren 2010, då var vi med varandra nästan hela sommaren och hittade på en massa bus.
Nu har jag inte träffat henne sedan februari, då vi bor så långt ifrån varandra. Men vi skriver brev till varandra. Jag tycker att det är mycket roligare att skriva brev än att skriva tex sms eller mejl då det är mer personligt.

Den andra är S, vi har väl känt varandra nästan hela livet då vi är släkt med varandra. Från början var vi inte vänner, utan tvärtom vi var ovänner, när vi var riktigt små så kastade hon klossar i huvudet på mig :P
Men sen en dag när jag var med hennes syster så följde hon med och vi blev riktigt bra vänner och har varit det sedan dess, även om vi har blivit osams flera gånger p.g.a småsaker så har vi alltid löst det och blivit vänner igen.
Det är S jag pratar med om jag vill ha råd, vi tänker verkligen lika och har oftast samma problem så vi kan hjälpa varandra. Något annat som vi har är lika sjuk humor som inte många förstår sig på.

Och sist men inte minst så är det Robert, min sambo. Det skulle vara konstigt om han inte var min bästa vän. Vi har verkligen gått igenom allt tillsammans och varje motgång som vi har mött på vägen har inte gjort vårat förhållande svagare utan tvärtom det har blivit starkare.
Robert är verkligen den personen som jag kan säga allt till och vi känner verkligen varandra utan och innan.

Det var lite om mina bästa vänner och jag är så glad att jag har dom alla tre.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0