♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta

Det som får mig att börja gråta är när jag står och hackar lök, nej skämt åsido även om det är en del sanning i det jag just skrev.
Men om jag nu ska vara seriös så finns det en sak som jag blir så arg över att jag börjar gråta, mest av medlidande men också av ilska. Och det är djurplågeri/djurtester.
Kom ihåg för några år sedan när jag och en kompis satt och kollade på en film där dom skulle ta päls från ett djur, dom hängde det uppochner och skar av skinnet på det stackars djuret som fortfarande levde. Man såg hur det sprattlade och skrek av smärta.
Nej detta gör mig så förbannad, och vem fan behöver päls idag? En gång i tiden använde människan det för att överleva men idag används det för att visa att man har pengar och status. Men jag struntar totalt i båda delarna och lever hellre som en fattig förlorare än som en rik människa med dåliga värderingar.

Ett annat klipp som fick mig att gråta floder var när dom testat saker på en kattunge, dom hade separerat mamman och kattungen i burar och kattungen som knappt kunde gå eller se skrek och for rakt in i gallret flera gånger samtidigt som mamman jamade och ville ha tillbaka sin kattunge. :(
Ja man blir så förbannad och ledsen över att sånt här sker.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0