♥ Dag 15 – Mina drömmar

Den här rubriken kan man ju tolka på två olika sätt, drömmar som man har i livet och drömmar som man drömmer om på nätterna.
Jag har valt att tolka den på båda sätten men mer åt mina framtidsdrömmar.

Om jag nu börjar med drömmar som jag drömmer om på nätterna, jag har en bok där jag brukar skriva ner mina drömmar men det blir långt mellan gångerna så den lilla boken har räckt från 2004 fram tills nu. Jag vet inte varför jag började skriva ner dom, tror mest det var som en rolig grej och nu när jag läser vissa drömmer som jag skrivit ned så kan jag faktiskt komma ihåg den drömmen, andra minns jag inte för 5öre.

Och nu mina framtidsdrömmar.
Jag drömmer om att gifta mig och känner på mig att det inte är långt bort, drömmen är att gifta sig i kyrkan, ha en fin klänning, mycket blommor, hela släkten är där, tre rätters middag och en stor tårta. Men verkligheten och ekonomin ser lite annorlunda ut och har tänkt på en sak och att även om jag har ett stort bröllop med hela släkten eller ett litet med bara Robert, jag och några till så får jag ju ändå det jag vill ha i slutändan och det är Robert.
Min andra dröm är att köpa ett hus, helst så ska det ligga nära vattnet för tycker att det är så fint och så kan Robert fiska hur mycket han vill.
Sen så skulle jag även vilja ha barn för annars skulle det bli väldigt tomt i huset.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0