Storarmsjö

Nu är vi i Storarmsjö hos Roberts mamma. Imorgon ska vi över till stugan en sväng för att städa lite. Men innan det ska väl Robert ut och fiska. Själv så ska jag fortsätta sova eftersom han skulle fara riktigt tidigt.

Blev även lite fiske idag (Robert fiskade och jag kollade på). Men han blev utan fångst.




Nytt Nytt Nytt

igår fick jag min nya mobil. Så sitter och försöker skriva mitt första blogginlägg med den just nu. Är fortfarande lite ovan men lär mig väl.
Sen så kom även dom nya tapeterna igår. Så det blir att fortsätta slipa väggarna, spackla och sedan tapetsera.


Helgen

Ja då var ännu en helg över och nu är det väl bara att invänta nästa helg. Låter som att vi ska till stugan i helgen och vinterförvara lite grand och fixa där.
 
Men åter till den här helgen. I fredags så for vi och fiskade efter Robert slutat eller Robert och Sören fiskade medan jag satt och läste och kastade pinnar till Nova (det dummaste man kan göra för sen ger hon sig inte).
Efter fisketuren blev det en sväng till Roberts mamma innan vi for hem.
 
Sen när vi kommer hem så märker jag att Mellis kräkts på toa golvet, massa hår med en massa vita ringar i som visade sig vara mask. Önskar att det bara var på toan som hon hade kräkts men hittade även i sängen och vitrinskåpet.
Men nu är hon avmaskad och har inte kräkts något mer.
 
 
(Bild: Google)
 
Sen på lördagen så blev det att städa lite i Roberts fiskerum i källaren. (Han städade, jag var mest i tvättstugan).
Efter det blev det en sväng till apoteket med mamma för att handla lite, bland annat maskmedlet till djuren. Efter det en sväng till djuraffären där mamma var snäll och köpte ett nytt koppel till Nova. Och innan man for hem så blev det en sväng till secondhand.
 
Sedan for min tråkiga pojkvän på fest i Bjurholm medan jag stannade hemma och hade tråkigt. Så mamma bjöd mig på pizza och sedan följde jag med Daniel hem till dom och satt där och degade vid datorn tills 1 på natten innan jag gick hem och kollade på film tills ungefär 6 på morgonen.
 
Igår så blev det en massa slappande till ungefär 16.00 då var det dags för en lång promenad i skogen. Var ganska mysigt trots att jag var lite fjantig av mig, vill inte träffa en björn medan man är ute och promenerar.
Sedan när vi kom hem från skogen så blev det en sväng på frasses.
 

Letto

 
Önskar att man kunde få fylla år två gånger om året för då hade jag önskat mig en sån här från Adlibris. Läser ju väldigt mycket böcker och Robert tycker bara att det är fullt att ha böckerna framme, men med den här så behöver man ju inte det.
Man får plats med ca 2000 böcker i den och batteritiden var på 1 månad(!). Sedan har dom ett väldigt bra pris på den här just nu.
 

Inget fredagsmys här inte

 
Hade gärna haft en mysig kväll tillsammans med Robert och kollat på någon av filmerna som vi inte har sett än och kanske äta chips från någon av påsarna som bara ligger i skafferiet och samlar damm. Men det tyckte tydligen inte han... :(

Ny telefon!

Pointshop är verkligen en bra sida :) Idag så har jag använt mina poäng där för att beställa en Samsung Galaxy Ace, en telefon som är betydligt bättre än min nuvarande 200kr telefon. (Som kommer att få agera reserv telefon i fortsättningen).
 
 


 
Nu återstår det bara att se hur lång tid det kommer att ta innan jag får hem telefonen men jag hoppas att det kommer gå fort :)
 
 

Tapet

Här är tapeten som vi kommer ha som fondvägg i vårat sovrum och resten av tapeterna kommer vara ljusgrå/silverfärgade. Då vi inte fick välja easyup så blev det genast inte så mycket att välja mellan och jag fick gå tillbaka och välja nya tapeter. Men tror att det kommer bli rätt okej i alla fall.
Sedan är det bara att hitta fina saker att ha där inne så att rummet inte blir alldeles för tråkigt.
 



3år idag! ♥

Idag så var det 3 år sedan jag och Robert förlovade oss, 3 år sedan han kastade en ring i mitt huvud och sa varsågod här har du.
Han är inte den mest romantiska person som finns, så förväntar mig inte att han kommer att komma hem med något fint och gulligt till mig idag även om jag hade blivit överlycklig om det hände.
Men älskar honom ändå mer än allt annat och hoppas att vi får många fler år tillsammans. ♥
 
 
 
 
 

Måndag 10/9 2012

Idag så har man mest suttit och latat sig känns det som. Är lite tomt här hemma och Nova har mest bara sovit så hon har inte varit mycket till sällskap.
Men har i alla fall varit duktig och varit upp på arbetsförmedligen och skrivit in mig på jobbgarantin och ska även söka som vikare och timarbetare inom vården här i Vännäs. 
 


 
Nu sitter jag och kollar på fina gardiner, påslakanset och andra saker som jag vill ha i sovrummet sedan då vi tapetserat därinne. Lite tidigt kanske med tanke på att vi inte ens valt tapeter ännu.
Min lillebror står för tillfället och river tapet därinne så kanske ska gå och hjälpa honom istället för att sitta här och lata mig :P

En helg i stugan

Ja då har man varit i stugan hela helgen, eller vi är ju fortfarande här men vi väntar på skjutsen hemåt.  Det har då inte blivit mycket gjort här i helgen men trots det har dagarna gått relativt fort. Kanske för att vi somnat väldigt tidigt på kvällarna. Men finns inte så mycket att göra på en ö mitt ute i ingenstans när det blivit mörkt ute.
Vi har även Erik och Mats (Roberts pappa och hans kompis) på besök här i helgen.
 
Nu håller Robert på vinterförvara lite och jag sitter bara här och latar mig, men ska snart börja städa inne i stugan så även jag får något gjort innan vi ska fara härifrån.
 


 
Sedan sålde vi även den sista hundvalpen igår, kändes lite vemodigt att lämna ifrån sig henne trots att jag vet att hon kommer få ett jättebra hem.
Kanske för att man blivit så fäst vid henne då man fått ha henne för sig själv i en vecka längre än de andra valparna.
Och idag ska även Torgny flytta, inte permanent men han ska vara hos Mats i 2 veckor till att börja med medan vi ska tapetsera om hemma.
 
 


lilla Kakan tillsammans med mammas kattunge Skorpan ♥
 
 
 

Inte så pigg

Känner mig inte pigg idag, har ont i halsen, nästäppa (men som vanligt bara på ena sidan av någon anledning), öronvärk och har nyst minst 100 gånger sedan jag klev upp imorse och sedan får man glömma hostan.
Trots det känner jag mig inte riktigt sjuk, kanske för att jag har lite aptit, orkar göra lite saker i alla fall och viktigast av allt har ingen feber ännu även om det kändes som det igår kväll.
 
Ska väl i alla fall se om jag kanske kan gå och köpa lite honung och sedan drick lite citron- och ingefärste och hoppas på att det lindrar lite i alla fall.
 
 


 
Sedan blir det att fortsätta med städningen här hemma, dammsuga, skura och rensa i sovrummet står på schemat idag. Så mycket mer tror jag inte att jag orkar göra.