Lördag 31/8

Idag så har det blivit en tur till stora staden tillsammans med bästa vännen Birra. Vi (läs jag) är förvirrad som vanligt men vi fick en sightseeing i alla fall.
Det jag även fick var lite nya saker med mig hem.
 
Lite nya underkläder
 
Lite gott till ikväll
 
 
En kattunnel till Findus...
 
...som han blev mycket förtjust i.
 
Efter stadsbesöket så blev det även att fara på perrongen och äta kycklingtallrik, riktigt smarrigt var det. 
 
 
 
 
 

Första promenaden gjord

Nu har jag varit ute och gått första promenaden med hundarna. Tog bara med mig Charlie och Torgny nu eftersom Nova knappt ens vill kliva upp på morgonen och ännu mindre sugen är hon vid sju tiden.
Gick bara bra förutom lite skällande från början, Charlie sätter alltid igång och skäller så fort man har kommit ut och såklart börjar även Torgny skälla då. Men de slutade ganska fort efter att jag sagt till dem på skarpen.
 
Nu ska jag väl försöka få i mig lite frukost och sedan ska jag väl vänta till 9.00-9.30 någon gång innan jag tar nästa promenad med hundarna. Men det får bli en kort en då jag ska iväg på arbetsförmedlingen sedan, ska bli kul att höra vad de säger idag. Hoppas på att få lite mer pengar och samtidigt hoppas jag på att de kan hjälpa mig läsa vidare så att jag får min gymnasieutbildning.
 
 

Bästisarna Charlie och Findus

 
 

Idag kommer Torgny hem

Idag så ska vi hämta hem Torgny då hans fodervärd inte ville ha honom längre. Tydligen så hade han blivit ännu jobbigare när det gäller att skälla på andra hundar när de är ute och så hade han även börjat skälla på folk i luva. Däremot så märkte jag inte något utav det medan vi hade honom en vecka i sommar och jag var ute och gick med honom. Så får se hur det kommer att gå nu.
Men innan vi ska dit så ska jag till blodcentralen och lämna lite blod, tänkte jag skulle slå två flugor i en smäll då det liks är på vägen.
 
 
 

Mobilbilder: sommarbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peppes

Lite bilder från när vi var på peppes den 17e augusti
 
 
Blev en riktigt suddig bild
 
 
Abborre 
 
Rosa pantern med grädde
 
 
Inte den finaste bilden på mig men ibland så måste man väl bjuda lite på sig själv.
 
 
 
 
 

Flitig idag

Har varit upp i ca 1.5 timma nu och har redan hunnit bädda, moppa av golven i hela lägenheten, plockat undan, sorterat upp tvätten i olika tvättpåsar, betalat räkningarna och vattnat blommorna.
Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli 12.00 så att jag kan vara ännu mer flitig och börja tvätta all den där tvätten som jag har sorterat upp.
Men fram tills dess så hade jag bara tänkt ta det lugnt och skriva alla dessa blogginlägg som jag inte har skrivit ännu. Kommer även bli massor med bilder eftersom jag har fört över bilder från min telefon till datorn nu. Hade gärna velat blogga direkt från mobilen men appen strular hela tiden och låter mig bara lägga upp en bild till varje inlägg och när jag väl får dit bilderna så är det inte alltid säkert att de hamnar åt rätt håll.
 
 
 

Looking at the dog in the mirror

 
 
 

22år idag!

Då har man blivit ett år äldre idag. Har väl även blivit några kilo tyngre känns det som efter allt som man har proppat i sig under dagen.
Började med att jag åt lunch med Robert och sedan när pappa kom så blev det fika, gjorde två olika tårtor igår med mamma och är imponerad över att resultatet blev så bra med tanke på att det jävlades för oss.
Sedan så bjöd pappa på middag på det nya stället här, riktigt gott men känner mig mätt ännu.
Tänkte även bjuda på lite bilder från dagen men lägger upp det imorgon istället då jag känner mig alldeles för trött nu efter en lång dag fylld med skoj :)
 
 

Sommarbilder

Tänkte att jag skulle vara snäll och bjuda på lite fler sommarbilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Våran nya familjemedlem

I måndags så fick vi även en ny familjemedlem. En liten kattunge som vi har döpt till Findus så nu slipper Mellis vara ensam när vi inte är hemma. Han är riktigt nyfiken av sig och kommer redan överens med både Mellis och hundarna, vilket känns riktigt bra. Undra bara hur han kommer att trivas hemma i lägenheten då han får vara ute och springa här. Det var inte tänkt att vi skulle ha honom ute men han smet gång på gång efter oss när vi gick ut så vi låter han vara ute i alla fall, han tar sig ju liks ingenstans då vi är på en ö. Så han är ute med oss när vi är ute och sedan går han in när vi går in.
 


Mellis trodde på en gång att det var hennes kattunge
 
Så här kan man ju också sova
 
 
 
 
 
 

Firas i augusti

Har ju redan skrivit om dagar som firas i juni och juli så fortsätter med det och skriver lite dagar som firas i augusti
 
1 augusti, Alla flickvänners dag (det skulle jag fått veta igår)
 
3 augusti, örtens, senapens och vattenmelonens dag. Så är ni sugna på lite vattenmelon med senap och örter så passar det bra den här dagen. 
 
4 augusti, Världsvänskapsdagen och alla systras dag
 
5 augusti, Internationella öldagen
 
8 augusti, lyckans dag
 
9 augusti, rulltårtans dag
 
10 augusti, Skogens och loppmarknadens dag men även Larsdagen, något som jag måste försöka komma ihåg då min morbror som faktiskt heter det kommer upp från Stockholm dagen innan Larsdagen.
 
15 augusti, Lejonets dag (mitt stjärntecken)
 
16 augusti, Berätta ett skämt dagen. Så passa på att vara roliga den 16 augusti
 
20 augusti, Min födelsedag!
 
26 augusti, Alla hundars dag
 
Fanns en hel del roliga dagar i augusti men orkade inte ta med alla. Bäst är ju, om man frågar mig, den 20 augusti.
 

Fredag till fredag

Förra veckan så kom Roberts pappa Erik och lilla söta Torgny hit för att vara med oss i en vecka. Nu har de åkt hem igen och det blev väldigt tomt här när de for. 
Så får helt enkelt bjuda på lite bilder från den senaste veckan och fördriva tiden tills dess att Robert kommer tillbaka från stan.
 
 
Torgny ♥
 
Nova njuter verkligen av att åka båt och ha även en egen plats
 
En närbild på Charlie, så nära att inte ens hela huvudet kom med 
 
Badning
 


13 stycken kanadagäss inte långt ifrån ön. Fick lura ut hundarna i vattnet så att de kunde skrämma iväg dem. Ville inte ha upp dem på ön så att de kunde skita överallt som de brukar göra.
 





<
Charlie tar en funderare i solen