En liten resa i helgen

Idag när Robert kommer hem från jobbet så ska vi iväg med husvagnen, bara vi två eftersom hundarna kommer att ha hundvakt (Nova hos Roberts mamma och Torgny hos min mamma så att han får leka med Roya och Lillan).
Vi ska inte nå långt utan bara till Lycksele och imorgon ska vi till djurparken, vet inte hur länge sedan det var som jag var på en djurpark sist men skulle tippa på att det var när jag, pappa och Daniel var i Furuvik och det var ett antal år sedan.
Sedan så får vi se vad vi hittar på att göra resten av tiden. Ska i alla fall bli skönt att få komma bort några dagar och inte behöva tänka på så mycket. 
 
Får väl ta en massa bilder och sedan försöka att komma ihåg att lägga ut dem nästa vecka. Ska även lägga ut bilder från förra campingturen och på våran senaste fisketripp till Åsele.
Men nu ska jag fortsätta fixa för denna resa och hoppas på att helgen kommer att bli lika rolig som jag har föreställt mig att den kommer att bli. 
 
 
Förra gången vi skulle till Lycksele för besiktning av husvagnen. Nu blir det samma vagn men annan bil.

Lights

Igår åkte jag och Robert in till stan eftersom det var tänkt att han skulle besikta bilen, men det blev ingenting med det eftersom besiktningstiden som var bokad till igår hade ändrats p.g.a ägarbyte efter bokningen. 
Men tog i alla fall en sväng på ÖoB medan vi liks var i närheten, blev bara en snabb sväng eftersom Robert skulle tillbaka på jobbet igen men hittade i alla fall det jag var ute efter och det var...
 
 
 
... en ljuslåda! Har velat ha den här ett bra tag nu och första gången som jag såg den så bad jag Robert att köpa den och det var ett antal månader sedan men han hittade den inte vid det tillfället.
Sedan när han och jag for in till öob så hittade jag den men var tveksam till om det kanske skulle bli för stor för hyllan under bordet men som man ser på bilden ovan så passar den alldeles lagom där. Mätade i alla fall för säkerhets skull igår innan vi for dit så visste med säkerhet att den skulle passa.
 
Men kom även hem med två nya korgar till badrummet eftersom jag även har gjort om i skåpet där inne och fått det mer snyggt än att allt bara ska stå på en hylla och samla damm och se dumt ut, bild på det senare. Sedan köpte jag även lite böcker (ingen överraskning när det gäller mig kanske) och så köpte jag såna där fejk crocs eftersom vi skrev in oss på gymmet igår och då gäller det att ha skor också, även om det är ett par av den sorten som inte alls passar mig men de får duga så länge tills jag hittar ett par som gör det.
 
 
 
 

Var ett tag sedan nu

Nu börjar det på att vara ett tag sedan som jag skrev igen och åter igen så finns det lite att skriva om. Men hade inte tänkt ta mig tid till att göra det just nu utan det får bli morgondagens uppgift, ville bara skriva detta för att visa att jag fortfarande lever och för att jag lättare kommer ihåg saker efter att ha skrivit upp det någonstans innan ;P

Mini-tripp med husvagnen

Imorgon så ska vi iväg på en liten mini-tripp med husvagnen, jag, Robert, Erik och Nova (Torgny ska få vara hos mamma). Vi ska till samma ställe som jag och Robert var på i början av sommaren nämligen Bredträsk. Så det ska bli kul att fara bort i helgen. 
Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att vi får någon fisk också eftersom vi ska fiska när vi är där, fast vad hade man förväntat sig när Robert ska med?
 
Och eftersom Robert tog ledigt imorgon så kommer vi att komma iväg relativt tidigt så att vi hinner komma fram och göra i ordning allt som ska göras lagom till middagstid. 
Hoppas bara att jag hinner packa allt som ska med och inte glömmer något den här gången. Sist var jag så dum att jag bara packade ner kläder för lite kallare väder och så blev det jättevarmt och hade bara ett ombyte som passade till det vädret. 
 
Hoppas att ni andra får en bra helg, lägger ut bilder efter helgen!
 
Bild från sist då vi var där 
 
 
 

Då var sista dagen gjord

Då gjorde man sista dagen på jobbet igår och det känns väl sådär. Nu är ju planen att jag ska fortsätta att stå kvar som vikarie i alla fall och komma in och jobba om någon är sjuk eller ledig, men hade hellre jobbat mer än så.
Ska försöka få tag i hon som är chef där, har testat att ringa för en stund sedan men fick inget svar så ska vänta tills efter 13.00 eftersom hon kanske har lunch.
 
En annan plan som jag har just nu är att jag ska göra klart den sista kursen som behövs för undersköterskeutbildningen. Nu när jag har börjat jobba inom yrket så är det bara bättre för mig att göra klart den och få bättre lön och förutsättningar om jag ska söka jobb. 
Skolan hörde av sig till mig och undrade om jag ville göra en prövning på kursen, d.v.s. att man tränar inte lite saker på egen hand, har prov med en lärare och sedan praktik. Eller om jag ville göra om hela kursen på distans.
Så tror att jag ska göra om hela kursen eftersom det har gått några år sedan jag gjorde den sist. Sedan ska jag även kolla upp om jag får göra min praktik på vårdcentralen så att det är nära till jobbet om jag skulle behöva jobba lite där med.
 
 

Dag 3/6

Idag var det tredje dagen på denna sexdagars vecka. Har alltså gjort halva veckan. Ju mer dagar som går desto jobbigare känns det att veta att jag inte kommer att ha något jobb från och med måndag. 
Idag så var det bara 5 timmars jobb och det gick väldigt långsamt eftersom vi var en extra och hade inte så mycket att göra nu på morgonen. Men det är bra med sådana dagar också, kan ju inte vara full fart jämt som i fredags då jag knappt hann dricka något på hela dagen, förutom på rasten då.
 
Nu väntar jag på att Robert ska sluta jobba så att han kan fara på ica och hämta ut min kapslar som jag beställt (i hans namn ,) ) och sedan ska vi fara och hämta hem några högtalare från stugan och efter det så ska vi bada. 
Så kanske ska passa på att gå ut med hundarna en sväng innan han kommer istället för att sitta här och dega. Hade tagit med dem om det inte vore för att vi inte kommer ha någon plats i bilen på vägen hem. 
 
 

Dag 2/6

Idag så är det andra jobbdagen på denna 6 dagars vecka. Sedan så är det även min sista vecka vilket inte alls känns så roligt eftersom jag trivs så bra där. Men förhoppningsvis så får man komma in och jobba lite emellanåt eftersom jag fortfarande kommer att stå kvar som vikarie. Har även lite andra saker inplanerat för hösten men skriver mer om det senare.
 
Idag så böjar jagh 16.15 så det är ett tag kvar. Var och hämtade min cykel på jobbet igår kväll eftersom jag lämnat den där då vi for till stan direkt efter jobbet i måndags. Men idag så behöver jag den eftersom det var så osäkert om Robert kunde köra mig eller inte då han slutar 16.00. Men har inget emot att cykla då jag har gjort det hela sommaren när han har varit i stugan.
 
Så får hoppas att det blir en lugn kväll, om inte annat så tror jag att vi är tre stycken ikväll eftersom det var en som skulle ha inskolning i veckan. 
Nu har jag inte tid att sitta här längre eftersom jag måste springa iväg en sväng på ICA och handla lite, förbereda middagen och göra mig i ordning och sen bär det iväg på jobbet som sagt.
 
 
 
 

Beställt lite kapslar

I torsdags så beställde jag lite nya kapslar till min kapselmaskin. Har länge velat ha en sådan så förra månaden när de hade bra pris på ICA (10 förpackningar kapslar + maskinen för 559 kr) så kunde jag inte låta bli att köpa den. Det enda som jag inte är riktigt nöjd med är att man inte kan ställa in på en mätare hur mycket vatten det ska gå åt som på min systers utan man får hälla upp den mängden som krävs för varje kapsel. Så det är lite irriterande eftersom jag än inte har kommit på hur jag ska få det bra utan blir mest bara blaskigt. Men kan alltid sälja den i framtiden och köpa en annan med den funktionen som jag är ute efter.
 
Nu har jag i alla fall beställt lite nya kapslar, bland annat isté, chokladdrycker och chai te och väntar bara på att de ska komma hit. Enligt postens hemsida så ska de levereras imorgon någon gång och senast jag kollade så hade paketet precis varit i Örebro.
Så imorgon kväll kanske man kan dricka lite gott isté på balkongen ;D
 
 
 

Helgen som var

I fredags så for jag till stugan efter jobbet. Var tänkt att jag skulle fara direkt efter jobbet men eftersom det var kaos (och hade varit det hela dagen) p.g.a personalbrist så fick jag stanna tills klockan 17.00. Då hade min skjuts redan åkt så min snälla storebror Magnus skjutsade mig dit. 
Där hade det åskat, blixtrar och regnat som bara den innan vi kom fram men när vi kom så hade det nyss slutat så slapp åka båt i regnet i alla fall.
 
På kvällen så åkte vi till Badön och byggde en flotte av allt timmer vi hade kvar att hämta där, sådant som var för tungt att dra med skotern. Blev ju inte världens snyggaste flotte men gick ju någorlunda bra att åka på för de två frivilliga som åkte på den ;P
 
 
Lördag: Var tänkt att vi skulle åka hem men det blev inte så. Istället så for vi till Bjurholm och åt mat och handlade lite innan vi for tillbaka igen. 
De andra försökte att bygga om flotten lite så att man kunde sitta fler personer på den, men de gick inte så bra. Under tiden så umgicks jag med gubbarna och spelade kort.
 
Sedan så blev det grillad kyckling till middag och massa skoj under kvällen. När man umgås med vissa personer så får man verkligen skratta. 
 
Söndag: Efter att ha städat i stugan så skjutsade vi hem gubbarna för att sedan fara iväg och handla lite på Lidl innan vi for och åt. Efter det så for vi hem och flyttade på husvagnen så att syrrans kille kunde komma in med bilen på uppfarten när de kom hem.
Efter det så fixade vi lite smått hemma innan vi gick och lade oss.