LyckA!

Såg igår att jag fått mitt matteuppdrag rättat och gick in för att kolla vad jag hade fått för betyg och blev överlycklig när jag såg att jag fått betyget A (som motsvarar förra betygsystemets MVG).
Tvivlade på mig själv tidigare i veckan men nu så kan jag inte annat än att känna mig stolt över mig själv! Tänk att en endaste liten bokstav kan göra en så glad!
Fira i helgen med lite glass och Greys anatomy kanske?
 
 
 

Jag måste ha gjort någonting bra :)

Först så får jag rosor
 
Sedan får jag choklad
 
Efter det så får jag en jättefin klocka med eiffeltornet på
 
Och tillsist så får jag...
 
En 32" platt-tv som tidig julklapp av Robert! Bilden gör det inte rättvist men det blev jättemysigt med tv i sovrummet så nu kan vi ligga i sängen och kramas och se på film :D

Uppdrag 2 inskickat

Nu har jag skickat in uppdrag nr2 i matten till skolan. Så nu är det bara att börja på nästa kapitel och invänta betyget från detta uppdrag.  Men jag hatar att vänta, men inom 48 timmar så ska det vara betygsatt i alla fall så så lång tid är det inte. Så behöver inte gå och vänta och vara nervös allt för länge.
 
 

Love!

Hittade en klänning på nelly.com som jag blev förälskad i! 199kr kostar den, så inte så farligt ändå. Får väl höra med Robert om vad han tycker om den här. Kanske en klänning att ha på nyår?
 
 

En månad sjuk

Får väl varna att det kan vara information som är äcklig i det här blogginlägget. I alla fall om man är lika känslig som Robert.
 
Nu har jag varit sjuk i en månad, däremot så får jag väl vara glad att det har gått upp och ner under hela tiden och att jag inte varit jättesjuk varje dag under en hel månad. Vissa dagar har jag varit jättefrisk och andra har jag känt mig helt slut.
Nu är jag så hes att det låter som att jag har kommit i målbrottet och det är inte skönt att prata, men ändå så kan jag inte sluta ;P Dessutom så hostar jag upp gröna, hårda klumpar. Typ snor. (och där kom det äckliga som jag varnade för.) 
Är så less på att vara sjuk nu. Jag vill promenera långpromenader med hundarna utan att känna att all ork bara försvinner efter några få meter. 
 
Får se om jag kanske tar kontakt med vårdcentralen imorgon. Mamma ville att jag skulle göra det eftersom jag varit sjuk så länge nu och hon tror att jag kanske har någon halsinfektion. Lungorna verkar det inte vara något problem med och inte heller när jag var jätteförkyld. Men hade hosta men tror det var för att det antingen var slem i halsen eller för att det kliade i halsen, så halsen har spökat under hela förkylningen. 
Men jag hatar när de ska kolla ner i halsen, får sånna äckliga kväljningar när de ska vara där och hålla på. Får se hur det urartar sig under dagen och är det likadant när jag går och lägger mig ikväll så får jag ringa till vårdcentralen imorgon och höra vad de tycker att jag ska göra.
 
 
 

Mat, bowling och krogrunda

Ikväll blir det att fara och äta, troligtvis tacobuffé på Balder, och sedan efter det blir det att fara och bowla. Var hur länge sedan som helst som jag var och bowlade senast och jag tror inte att bowling på wii räknas så vi får se hur detta kommer att gå. Tror inte att jag kommer gå därifrån som vinnare i alla fall ;P
Efter bowlingen så blir det att fara ut på krogen, vilka krogar det blir vet jag inte ännu utan det får vi se då. Nu återstår det bara att hitta en klädsel som passar för både bowling och utekväll :/
 
 
 
 
 
 

Höstbilder

Var och fotade lite fina höstbilder på hundarna med lillebror för några dagar sedan. Inte det lättaste, i alla fall inte när det gällde Torgny som tyckte att det var mycket roligare att springa omkring än att sitta stilla och bli fotad. Men några bilder blev det i alla fall.
 
 
Smygfotade lillebror
 
Någon som undrar hur Nova ser ut när hon nyser? Ja så här.
 
 
 
 
 
Snéhuvé
 
Någon som var sugen på godis?
 
 
 
Mmm godis...
 
Skulle fota Nova men Torgny kom ivägen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Your love is like a red, red rose

Robert kom hem med röda rosor åt mig idag ♥
 
 
 
 
 
"My love is like a red, red rose
That's newly sprung in June
My love is like the melody
That's sweetly played in tune."
Robert Burns
 
 

0 kr inkomst

Då blir det att leva på 0kr tills i januari någon gång tack vare att man fick 70 poäng för lite sist då man studerade. Känns surt att inte ha en enda krona in på kontot och även surt att jag inte kan bidra med något hem och att det bara kommer vara Robert som får stå för allt. 
 
 
 

Godnatt!

Efter en resa fram och tillbaka till Ö-vik (som inte gick som vi tänkt oss p.g.a spöregn och snöstorm) så säger jag nu godnatt till publiken! Ska bli riktigt skönt att få krypa ner i sängen just nu.

Till önskelistan

Har hittat den perfekta julklappen till...mig från Robert! 
 
 
Sitter och tittar på minanamnsmycken.se, en sida jag brukar kolla in på ibland eftersom jag tycker att de har så fina och personliga smycken. Det här halsbandet är vad jag önskar mig av Robert i julklapp med våra namn på och eftersom man bara kan välja en månadssten så tror jag att jag skulle vilja ha månaden då vi blev tillsammans dvs Mars. Annars så hade jag nog velat ha Januari och Augusti som är månaderna som vi båda är födda i. Får väl se om Robert ser det här eller inte.
 
Annars så är det här halsbandet också fint, detta är också från minanamnsmycken.se. Jag gillar personliga presenter så någon utav dessa, eller något liknande är vad jag önskar mig av Robert i julklapp. 

Nu då?

Nu är hela lägenheten städad och hundar promenerade och nu har jag absolut ingenting att göra medan jag väntar på att Robert ska komma hem. Ligger till och med före i matten då det kapitlet som jag gjorde klart i fredags hade jag enda tills imorgon på mig att göra klart. Men å andra sidan så är det väl bättre att ligga före än att ligga efter.
 
Nä ta och hoppa in i duschen kanske och hoppas på att den inte jävlas lika mycket som den brukar och sedan hitta på något annat att fördriva tiden med tills Robert kommer hem. 
 
 
 
 

Kvällen/natten är räddad

Nu blir det Ben & Jerrys Strawberry Cheesecake och Greys anatomy säsong 2. Over and out!




Ändrade planer

Blev lite ändrade planer. Istället för att fara till stan imorgon så åker vi in idag istället och äter mat och sedan far vi nog hem. Blir för drygt om vi ska på bio också eftersom det är så långt mellan busstiderna hem, kände inte för att sitta i två timmar och frysa.
Anledningen är att Robert ska på någon grillfest imorgon så helgen blir kanske inte lika mysig som jag hoppats på men får väl glädjas åt att vi i alla fall hittar på någonting tillsammans. Bättre än ingenting.
Ska även springa in på clas ohlson innan vi far och äter och köpa den där förbannade gradskivan som jag behöver till matten. Har rotat igenom hela Daniels rum men hittade inte hans så den måste vara spårlöst försvunnen. Däremot så hittade jag en två halvor av en linjal...vad man nu ska med det till.

Beställt lite kort

Nu har jag beställt hem lite kort. Jag hade 50 gratis kort på fujifilm så passade på att skicka efter några stycken. Man blir alltid lika nöjd över resultatet på bilderna som man beställer därifrån, trots att det står att bilden är lågupplöst m.m så syns det inte på korten som man får hem i brevlådan.
Så nu är det bara att vänta men det brukar gå ganska så snabbt.
Passade även på att beställa lite dubletter av vissa bilder som pappa mejlade till mig igår, så då får han några foton som han kan rama in, sätta in i fotoalbum eller vad han nu vill göra med dem.
 
 
 

Färgkoordinerat



 

God morgon!

God morgon säger jag och Findus ;p Nu är det bara att försöka ta sig upp, promenera hundar och sedan räkna lite matte.




Sovrummet

Bjuder på lite bilder från sovrummet och får även ursäkta för hur dåliga bilder det blev. Dåligt ljus och dålig kamera säger sig själv men får ta bättre bilder sedan när jag hittat igen och laddat kameran och ta dem i dagsljus. Men tills dess så får ni nöja er med dessa bilder.
 
 
Hyllan som mamma var snäll och hjälpte mig sätta upp + mina nya tavlor och mina nya ljuslyktor. Tror jag ska skaffa batteridrivna värmeljus och sätta i ljuslyktorna så att de kommer till användning också. Inte det smartaste att tända vanliga värmeljus där i.
 
Den nya tavelramen (ritade bilden på mig till vänster) var en aning större än den gamla så placeringen på bilderna är en aning konstig just nu men de till höger ska flyttas efter men det får bli morgondagens projekt. Skruvade även upp mitt trähjärta jag köpte på marknaden i somras för 20kr. Det hängde i ett snöre först men tyckte att det passade rätt så bra så där med.
 
Älskar mina lampor som jag bokstavligen talat rusade iväg för att köpa på IKEA i vintras när jag var i Haparanda. Hade ca 40 minuter på mig att hitta dit, hitta lamporna, betala dem och komma iväg på bussen. Blev en svettig springtur i allt för dåliga skor på halt underlag och mycket packning men hann utan att missa bussen. Och är glad över att jag köpte dem för de passar hur bra som helst i vårat sovrum.
Något som jag också gillar är träbokstäverna till höger som jag köpte i Åsele. 10kr/styck tror jag jag gav för dem.
 
 Till sist så blir det en bild på min väggdekor. Är man galen i allt som har med Frankrike (och speciellt allt som har med eiffeltornet att göra) så är det väl inte så konstigt att jag budade på den här när jag hittade den på tradera. 1kr + frakt fick jag den för. Har även sett att de finns att köpa på Rusta för 99kr. Nu gör inte bilden min fina väggdekor riktigt rättvis men ska se om jag lyckas ta en bättre bild med kameran sedan.
 
Det var lite bilder från sovrummet men kommer fler och bättre sedan så fort kameran är hittad.
 
 
 
 
 

Sämre start på dagen har man haft

Efter att ha legat och dragit mig i sängen och kollat datorn sedan 10,30 så tyckte jag det var dags att kliva upp och göra lite frukost/lunch. Idag blir det mannagrynsgröt med mammas hemgjorda blåbär/hallonsylt. Samt lite läsning av boken 58 minuter av Walter Wager.






Myshelg

Nej det är inte den här helgen som är myshelg, den här helgen så blir det bara att fokusera på att göra om i lägenheten och räkna matte. Utan det är nästa helg som kommer bli myshelg, eller hoppas på det i alla fall. Det är tänkt att jag och Robert ska fara ut och äta i stan och sedan ska vi fara på bio. Vilken film det blir är inte bestämt ännu men det får vi se lite närmare helgen. 
Nu är det bara att hoppas att ingenting kommer emellan och förstör våra planer och hoppas även att jag har hunnit bli frisk tills dess.
 
 

Lite nytt hit hem

Följde med mamma på ICA och passade på att köpa lite gott till kvällen, avokado och gräddfil som jag tänkt blanda med citronpeppar och eventuellt lite skinka, hur gott som helst. Sedan så hade jag även turen att fynda lite också, hittade en massa billiga ljuslyktor och dylikt och hade jag haft med mig mer pengar så hade jag nog kommit hem med mer grejer. Men det fick räcka med två ljuslyktor för 10kr/styck (mamma var snäll och betalade den ena eftersom jag bara tog med mig pengar så att det skulle räcka till gräddfil och avokado).
Så nu ska jag bara hitta någonstans att placera dem men tror jag vet vart de kommer att passa perfekt. Hade tänkt fixa och dona lite här hemma imorgon efter att jag varit hos mamma och hämtat en ny tavelram till min tavla. Får väl lägga ut en bild på det jag gjort + några på sovrummet, som jag lovat tidigare, som är så gott som klart nu (fattas bara en tv dit in och sedan är allt perfekt). Men tills dess så får ni nöja er med en bild på mina ljuslyktor.
 
 

feber...

usch och fy för febern som kommit tillbaka. For till stugan igår för att vinterförvara allt och var meningen att vi skulle vara där tills imorgon men efter att jag fått tillbaka febern igår kväll så bestämde vi oss för att fara hem idag istället. Börjar vara riktigt less på att vara sjuk nu och det enda som är minsta lilla possitivt med sjukan är väl att jag gått ner 2 kg sedan i måndags.
Nä nu vill jag bli frisk så att jag orkar göra något.