En helg hos mamma

Hela helgen så har jag varit hos mamma. I fredags så tyckte jag att det var det smartaste att sova över där eftersom hon skulle hjälpa mig att färga håret och sedan så skulle vi till stan på morgonen igår. Och Robert och Nova var ju liks inte hemma så ännu tråkigare att vara hemma då.
Sedan igår efter att ha sprungit runt i affärer hela dagen så satt for jag på ica och konsum här och handlade det sista i julklappsväg och sedan hem till mamma igen och se på film (hur många kramar finns det i världen och jägarna). När vi sett klart på filmerna så orkade jag inte gå hem så blev två avsnitt av Greys anatomy, såg halva American Pie: The book of love och sedan gick jag och la mig.
 
Men nu är jag hemma igen och tog Torgny med mig då Nova liks inte är hemma. Sedan under julhelgen så får han sova hos Mats (hans gamla fodervärd) och när Mats är där så får Torgny och Nova vara i separata rum.
Men nu ska jag trycka i mig lite middag, har väl gått upp minst 13kg under den här helgen då jag ätit massa onyttigt. Nu blir det i alla fall julmaten som blev över från Roberts jobb.
Efter det ska jag städa lite och sedan slå in julklappar och bara ligga och glo framför tvn hela kvällen :)

Regnet det bara öser ner

Usch, fy och blä så tråkigt väder det är ute. Kom nyss in efter en kort rastning med Nova och det nästan spöregnade ute. Inte alls roligt.
Hade jag bara en aning julkänslor innan så är de som helt bortblåsta just nu, eller kanske ska säga bortsköljda.
Nä i helgen får jag ta saken i egna händer och försöka skapa mig lite julkänsla genom att göra julgodis, lyssna på julmusik och slå in julklappar. Kanske hinner jag då i alla fall få lite julkänsla lagomt till julbordet på julafton.
 
 

Kommer vara mer aktiv på den här bloggen

Har under ett antal år bloggat på en annan blogg där man får poäng för att blogga. Poängen kan man sedan byta mot saker eller presentkort. Så har varit väldigt aktiv där och skrivit om allt mellan himmel och jord. Men nu blir det slut på det då det kommer kosta pengar om man vill tjäna poäng. Dvs man måste betala för ett VIP medlemsskap för att kunna få dessa poäng och i slutändan så kommer man ändå gå +-0
Hoppas verkligen att de ändrar tillbaka någon gång i framtiden eftersom bloggandet var ett enkelt och roligt sätt att tjäna poäng. Men tills dess så kommer jag nog att vara mer aktiv på den här bloggen. Och även om de skulle ändra tillbaka så att alla medlemmarna får poäng igen så ska jag nog försöka att uppdatera den här bloggen lite oftare också och försöka lägga ut mer bilder. 
 
 

Hoppas hoppas

Nu är det bara att hålla tummarna på att jag får mina pengar imorgon så att jag kan följa med mamma, storebror och 3/6 barn in till stan på lördag.
Ska leta en foundation till mig själv, kolla de sista julklapparna och sedan lackstänger och sigillstämpel för att göra julklapparna lite extra fina :) Har letat runt som en tok här men inte hittat några lackstänger eller sigillstämplar. Hittade i Holmsund när vi var där men var dum nog att inte köpa det då. Tänkte att det var ett tag kvar till jul och att det nog borde finnas här hemma också, får skylla mig själv så här i efterhand.
 
 
 
 
 
 
 

Tredje advent

 

Tack pappa ♥

Fick min julklapp av pappa tidigt i år eftersom jag sa att det jag önskade mig var en klänning till jul. Så han förde över pengar idag så nu har jag shoppat :D
Blev inte bara en ny klänning utan tre + ett par leggings. Så nu är inte bara klädenra inför jul räddade utan även kläderna till nyår!
Nu är det bara att vänta och vänta och hoppas att kläderna hinner komma fram tills dess. 
 
Här är lite bilder på det som jag har beställt, alla bilderna kommer från www.nelly.se
 
Klänning nr 1
 
Klänning nr 2
 
Leggings
 
Och till sist...
 
...klänningen som jag har suktat efter :D
 
Tack igen pappa! ♥
 

Dots

Hade tråkigt igår morse medan jag väntade på att ett program skulle börja på tvn så satte mig och exprimenterade med mina nya nagellack.
Måste påpeka att jag nästan aldrig målar mina naglar så är inget proffs. Så detta var lite utav en utmaning och lite dumt var det kanske att sitta i sängen och göra det utan att ha något bra ställe att ställa alla sakerna på och dessutom, med inte bara en, utan två katter som vägrade bli ignorerade. 
Så alla naglarna blev inte lika men blev ganska häftigt i alla fall. Och som man brukar säga, övning ger färdighet...
 
 
 
 
Till jul så funderar jag på att göra en sorts fransk manikyr fast istället för rosa och vitt så hade jag tänkt ta rött och vitt, säkert vanligt förekommande på jul men jag har aldrig testat det tidigare. Däremot så beror det även på vilka kläder jag ska ha. Men det återstår att se då ;)
 

Julklänning

Sitter och funderar och räknar på om jag ska beställa/har råd att beställa den här klänningen från Nelly.com 
Den hade varit riktigt fin att ha på sig på julafton, men får se hur jag gör. 
 
 

Colors

Förra helgen då vi var i Holmsund så hittade Robert ett ställ där de hade makeup riktigt billigt, 2 för 20kr. Men var rätt så billigt innan dess också. 
Hittade i alla fall fyra stycken nagellack så nu har jag fyllt på det lagret. Har testat den ena på en nagel och blev faktiskt imponerad över både resultat och hållbarhet med tanke på att det bara kostade 10kr/flaskan.
 
Tror det blir att använda den här på jul, beroende på vad jag kommer ha för kläder då eftersom jag inte bestämt det ännu.
 
 
 
 
 
 
 

Vit julgran

Kanske inte var just denna vita julgran som stod längst upp på önskelistan men fick ju en vit julgran i alla fall så ska inte klaga. Tack pappa för denna fina lilla gran!
 
 

Första advent

Hoppas att ni har haft en trevlig första advent, det har jag i alla fall. Har börjat ta fram lite julsaker men blir lite sur då det inte blir så fint som jag vill att det ska bli. Men det ordnar sig säkert senare i veckan då julgardinerna kommer upp, då kanske tomtarna och resten av grejerna passar in lite bättre än vad de gör just nu.