Helg igen :)

 
 
Då var det helg igen och jag sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar någon gång så att man kan sätta igång och skura.
Sedan blir det att börja med dagens middag som blir panerad fisk och potatismos, orkar inte göra något mer avancerat än så idag.
Ska väl även hínna på Ica så fort Robert kommer hem med min leg för att hämta ut ett paket som jag fått, fick två påminnelser imorse med tio minuters mellanrum så dom verkar vilja att jag skyndar mig och hämtar ut det.

Imorgon blir det en sväng till NUS med syster och J eftersom J fått en tid där imorgon. Lite ovanligt att få en tid på helgen men dom har väl fullt upp så då får dom ge ut tider på helgerna också.
Så får väl se hur det går men förhoppningsvis så går det bra :)
 
 
 
 

Out with the old and in with the new

Nu så har det tagit slut på sidor i min gamla drömbok. Vet att vissa kanske ser det som lite töntigt att skriva ner det man drömt på nätterna men det är upp till dom, jag tycker att det är ganska roligt att läsa efter några år vad man har drömt om för sjuka saker.
Började skriva i den här boken 6 mars 2005 så det var ju några år sedan och det har blivit många drömmar sedan dess.


Då var ännu en helg över

Ja då har även den här helgen tagit slut och en ny vecka har börjat. Hade Roberts pappa Erik på besök i helgen och vi hade mycket trevligt även om vi inte gjorde så mycket.
På fredag blev det en sväng på hotellet och även om halva hotellet var abonerat så hade vi mycket trevligt. 

Lördagen bjöd på en sväng till second hand och tacos till middag och sedan bara massa slöande och tv tittande, kan säga att det inte blev mycket sömn natten till lördag så man var nästan som en zombie hela dagen.

Igår blev det en sväng till Holmsund och sedan en snabb visit på jula och biltema, blev ingen vit julgran som jag hade hoppats på att få komma hem med men det blev en eldkorg som man kan grilla i och ett nytt halsband till Nova. Sedan bar det av hemåt och slöade med Robert nästan hela kvällen, precis som en söndag ska vara.

 
 
 

Pyssel

Sitter bara hemma idag och pysslar med Roberts julklapp. Får väl se om jag blir klar idag eller inte men jag hoppas att jag blir det.
Sen blir det att gå och köpa papper och slå in den och sedan lägga undan den tills det är dags att öppna den. Hoppas att han blir nöjd med den, jag hade blivit det men det är svårt att säga om han blir det eller inte eftersom han har en 100000krs båt på sin önskelista och det kan jag säga att det inte kommer att vara i paketet från mig.
 
(Bild:Google)
 
 
 
 

Nya gardiner

Funderar på ifall jag ska sätta upp mina nya gardiner. Dom röd/vita ska sättas upp i vardagsrummet men behöver sys om, dom är för långa just nu. 
Sedan skadom blå/vita sättas upp i köket så hoppas att dom passar bra där inne. Så ska väl sätta mig och pyssla med det här ett tag och sedan fixa med Roberts ena julklapp.
 
 

Ny header

Ja då har jag gjort en ny header, vet inte om jag är 100% nöjd med den eller så är det väl bara för att jag är ovan med den. Gillar jag den inte om några dagar så får jag väl göra en ny helt enkelt :) Har ju kommit på hur man gör nu och hade redan ett program som funkar utmärkt att använda.


i'm dreaming of a white christmas(tree)

Vill så gärna ha en ny julgran, vi har bara en trasig nere i källaren så vi skulle verkligen behöva en ny. Jag skulle vilja ha en vit julgran med silver och rött i, tror att det skulle bli jättefint i vårat vardagsrum och speciellt efter att jag hämtat ut mina nya gardiner som jag beställt.
Men får se hur det blir med det, beror på hur mycket pengar jag får eller hur snäll Robert är ;)
 
(Bild: Rusta.se)

Detta fick jag med mig hem

Var ju i Umeå igår med mamma och sprang omkring i affärer. Fick inte med mig något anteckningsblock hem och inte heller det jag hade behövt till Roberts julklapp men fick med mig lite andra saker istället.
Förutom biljetterna vi for in för egentligen så hittade jag lite nya underkläder på Lindex och även ett par dog goggles till Nova från teknikmagasinet. Nova älskar ju att åka skoter tillsammans med Robert och tänkte att dessa kunde vara bra att ha då :)
 
 
 
Nu var det inte det roligaste att ha på sig tyckte hon men man måste ju vänja henne och jag tror inte att det kommer vara något hon tänker på när hon sitter på skotern. Så får väl se hur det kommer att gå, om det kommer någon snö dvs.
 
 
 
 
 

Drömbok

Har en bok där jag skriver ner mina drömmar, nu är jag inte så bra på att komma ihåg att skriva ner dom och tänker alltid att jag ska bli bättre på det. Det är ju roligt att läsa senare vilka sjuka, knäppa och roliga drömmar man har haft.
Började skriva i den 2005 så det var ju ett tag sedan och nu börjar den ta slut på sidor. Så imorgon när jag far till stan med mamma så ska jag kolla om jag hittar en ny drömbok.
Här är några som jag har suttit och kollat på och som jag fastnade för:
 
 
 
Dom här är från Lagerhaus, den första påminner lite om den boken som jag har nu. Eller så kanske det blir någon av dessa två från Clas Ohlson.
 
 
Hittade även några på Åhlens som jag tyckte var snygga men det gick inte att ta bilder därifrån. Så jag får väl se vad jag kommer hem med för sorts block imorgon, om jag ens kommer hem med något.

Snart var den här helgen slut :(

Ja snart har den här helgen också tagit slut och har knappt gjort något och ändå så har tiden gått så fort.
I fredags blev jag riktigt pysselsugen och skrev ut lite bilder och gjorde schabloner och satt och lekte med det ett tag innan jag gav upp och la mig på soffan tillsammans med Robert och glodde på lite tv.
 
 
Blev även en frozen strawberry daiquiri till Tv tittandet, det var ju trots allt fredag. Tror jag ska börja göra såna här alkoholfria och ha att dricka på sommaren när det är varmt ute, riktigt goda.
 
Sedan innan det var dags att gå i säng så blev det en promenad med hundarna och såg då att dom hade satt ut lyktor i parken. Har ingen aning om varför man gör det men vet att det sker en gång/år. Fint blir det i alla fall, nu fick jag inte så jätte bra bilder på det eftersom det var svårt att stå still och fota när jag höll i en hund som inte ville vara stilla.
 
 
Igår blev det en långpromenad med hundarna tillsammans med Robert. Vi gick strandpromenaden och sedan hem till en vi känner eftersom Robert skulle hjälpa honom att skruva i hans motorcykel. Lilla Charlie var duktig och gick hela vägen och brydde sig inte ett dugg om alla hundar vi träffade på vägen, däremot så började han skälla på en joggare ;P Han tyckte väl att hon var taskig som inte kom fram och hälsade utan bara joggade förbi honom.
Blev några timmars skruvande för Roberts del i kall garaget medan jag stod och kollade på. 
Så blev en lugn kväll igår också tillsammans med Robert, vi åt god mat och såg film, lördagsmys på hög nivå!
 
 
Idag har vi sånt här "vackert" väder så medan Robert är och fortsätter skruva så ska jag tvätta lite kläder och fortsätta läsa min bok. 
 
 
 
 

Om man drömmer om Paris...

Drömde inatt att jag var på väg till Paris, vaknar och inser att det inte är så. Ser sedan en massa statusuppdateringar på facebook från personer som ska ut och resa idag...tror jag går och lägger mig igen!
 

Promenad

Ut på promenad med Charlie och Nova ♥

13 november 2012

Idag har jag varit och hjälpt mamma att rensa hennes förråd. Blev mycket som skulle kastas, skänkas och även en del som jag ska ha hit hem. Ska väl dit imorgon också och hjälpa henne lite grand.
Sedan blev jag även bjuden på pizza till lunch då jag och mamma delade på en och höll syster Sandra sällskap :)
 
 
 
Nu blir det väl bara att sitta och ta det lugnt här hemma och vänta på att Robert ska komma hem, han är fortfarande på jobbet. Hatar då han jobbar det här skiftet eftersom han aldrig är hemma och mindre roligt är väl att han ska jobba så här nu fram till i januari. :/ 
 
 
 
 
 
 

Var hos mamma tidigare idag och höll henne sällskap medan hon rensade ut skåpen och lådorna på vitrinskåpen i vardagsrummet. Fick en del saker hon tänkte kasta och hittade plats för det hemma hos oss.
Fick även lite saker från när jag var liten och låg på barn4 på NUS (OBS! inget hon skulle kasta!). Tycker att det är roligt att ha såna saker från när man var liten :)
 
 
 
 

Tack för helgen!

Fredagskvällen blev riktigt lyckad och jag hade riktigt rolig. En sådan kväll man skrattade tills man fick ont i magen och utan en massa drama dessutom.
Tackar alla som var med och hoppas att det här är något som vi kommer göra om snart!

 
På lördagen blev det ett städryck på kvällen och sedan mys med Robert, dvs jag låg på soffan och sov och Robert satt och kollade på film. 
 
 
 
 
 
 

Scones

Blev att äta scones ikväll när Robert kom hem från jobbet. Dom blev inte riktigt som jag ville ha dom men dom blev goda i alla fall.








Alltid lika seg

Jag är alltid lika seg på att uppdatera här men det ska jag bli bättre på. Nu kanske det inte alltid är så lätt att uppdatera dagligen då mina dagar ser rätt lika ut, lika tråkiga.
Men kan ju i alla fall uppdatera lite nu och skriva om saker som hänt sedan jag skrev sist.
 
Kan ju börja med för två veckor sedan då vi var på O'learys i Umeå och hade trevligt jag, Robert och två till. Började med att vi åt hemma hos oss, lax (både friterad och sånt som vi gjort i ugn) och sedan hade Robert friterat kräftstjärtar.
Däremot var vi osmarta och åkte in på en lördag då åldersgränsen är 23år men på O'learys fick vi (jag) vara och vi hade riktigt trevligt.
 
 
 
 
Men helgen som var var inte fullt lika rolig då jag låg däckad i hög feber och det som var ännu tråkigare var att jag var själv hemma nästan hela helgen.
 
39.0 var det minsta den låg på i helgen, önskar att det varit det högsta. Däremot så kan jag väl vara glad över att 
jag bara behövde ha feber i 4 dagar då man hört personer som haft hög feber i över en vecka.
 
Och det sista som hänt är att Torgny är kvar i Holmsund hos Mats och han ska få fortsätta vara där eftersom Mats ska få bli fodervärd åt Torgny. Det känns jätte tråkigt att inte kunna ha homom hemma och jag velade fram och tillbaka många gånger innan jag tog det beslutet men ibland måste man tänka på hundens bästa och han trivs verkligen där.
Vi ska i alla fall ha honom hemma ibland och ha honom på somrarna när vi är i stugan eftersom han gillar att vara där.
 
 
Men Nova behöver inte vara själv för det utan vi har skaffat oss en liten valp hit hem då Nova blev så orolig när Torgny försvann. 
Så nu har vi en av mammas valpar som jag blev kär i på en gång och som blev helt fäst vid mig också. Så istället för Torgny har vi lilla Charlie.