Snart ett nytt år

Nu är det inte många timmar kvar tills det blir ett nytt år och det har planerats fram och tillbaka inför morgondagen. Mycket ändringar hit och dit och jag vet inte om vi har bestämt oss till 100% än hur vi ska göra men det verkar i alla fall som att det blir trerättersmiddag hos oss.
Känner att det bästa vi kan göra är att ta dagen som den kommer och hoppas på det bästa. Sedan hoppas jag även på att jag hinner träffa släkten från Stockholm innan dom åker hem.
 
Nä ta och gå och lägga sig kanske så att man orkar med morgondagen för känner på mig att det kommer bli en lång dag med mycket att göra.
Gott nytt år!
 
(Bild från förra nyår)
 
 

walking in a winter wonderland

Gick till mamma tidigare idag och det var hur fint som helst ute. Lite små kallt kanske men fint. Hade däremot en hund som hade bråttom, antingen så frös han eller så visste han vart vi var på väg :)








Holmsund

Nu är vi i Holmsund och jag ska väl snart sova. Har fått träffa min älskade Torgny och han, Nova och Charlie har varit och busat ett bra tag i snön :)
Annars har vi inte gjort så mycket, jag har mest sprungit på konsum tycker jag. Nä ta och sova nu så att man orkar med morgondagen också.









Dagens goda gärning

Idag blir det att fara till blodcentralen och göra dagens goda gärning och jag hoppas att det går lika bra som förra gången. Nu har jag i alla fall ätit frukost, vilket jag fick skäll om förra gången.
Efter man varit där så blir det antingen att fara  och äta med lillebror som ska följa med eller gå ner på stan och se om man kanske hittar någon julklapp till mamma, är bara hon kvar att köpa till nu :)
 
 
 

Seg, segare, jag

Det har snart gått en vecka sedan som det var helg sist och jag som hade tänkt vara duktig och lägga ut bilder från helgen i söndags men det blev ingenting av eftersom jag var som en zombie hela dagen (som vanligt). Så gör det nu istället.
 
Min kompis B kom ju hit i helgen och som vanligt så hade vi riktigt roligt, det går inte att ha tråkigt tillsammans med dig :)
På lördagen blev det pimpling men det var nära att det inte skulle bli något först eftersom bilen inte ville starta. Men efter många om och men så startade den och vi kunde ge oss iväg.
Så bjuder väl på lite bilder :)
 
 
 
Charlie (som frös) och B
 
Nova var då glad, både bollkastning och korv :P
 
Robert däremot såg inte lika sugen ut på korven xD
 
Charlie
 
 
 
Nova lyckades tappa bort bollen nästan på en gång så blev att gräva en massa innan vi tillslut lyckades hitta den. Sedan var det stenkoll åt vart den landade någonstans så att vi inte skulle tappa bort den igen, ifall Nova inte lyckades hitta den.
 
Sedan när vi kom hem så blev det mat och sedan for vi på glöggprovning, däremot så hann vi inte prova alla glöggsorterna vilket var lite synd. Däremot så var det inte alla som föll mig i smaken och den första med RIKTIGT stark lakris smak var inte alls god! 
 
Hoppas i alla fall på fler såna här helger framöver, om nu inte jorden går under imorgon :P

it's beginning to look alot like christmas

Nu är det inte många dagar kvar tills det är julafton och för oss så börjar julmyset redan imorgon kväll eftersom jag har planerat att jag och Robert ska ha myskväll och titta på Grinchen.
Och trots att vi inte kommer vara hemma över jul och trots att Robert var så snål och vägrade köpa en julgran till mig så har jag i alla fall julpyntat litegrand här hemma.
 
 
 
Sedan så har jag även fått ett jättegulligt julkort av min underbara vän B. Däremot så har jag varit lat som vanligt och inte skickat några julkort i år. Tänker alltid att jag ska göra det men det blir aldrig av.
Här är i alla fall det fina julkortet som jag fick av B
 
 
 
Sedan så fick jag även en tidig julklapp av mamma och det är några ljus som jag stod och kollade på på ICA som hon köpte. Dagen efter så köpte hon ett paket till (det sista dessutom) och gav det till mig, hon sa att hon skulle ge mig det hon köpte dagen innan egentligen men att hon glömde bort det så hon köpte ett nytt istället. 
 
 
Har fortfarande inte fått några julkänslor ännu men det kanske kommer längre fram, annars så är jag för gammal för julen helt enkelt för det är ju ändå en högtid som mest är riktad till barnen. Längtar i alla fall efter den goda julmaten :)
 
God Jul!
 

20år gammal film

Sitter och kollar på gamla filmer. Den jag kollar på nu är från 20 augusti 1992, när jag fyllde 1år.




Bilder

Här kommer bilderna från förra helgen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

svårt att sova

Kan inte sova och sitter och funderar på vad man ska göra för att bli trött. Var nyss på geting jakt, hittade ingen men är nästan 100% säker på att jag hörde ett surrande ljud. Eller så har alla getingar som besökt oss tidigare gjort mig paranoid.
Satt och funderade på om jag skulle ta tag i att lägga upp bilderna från i helgen eftersom jag är lika seg som alltid och inte har gjort det än. Men tror det är bättre att föra över dom till datorn först så att man ser bättre vilka som är bra och vilka som blev mindre bra. En annan fördel med datorn är att man får bilderna åt rätt håll på en gång vilket jag inte brukar lyckas så bra med när jag för över direkt från telefonen.
Så därför blir det inga bilder nu heller, tråkigt med bara en massa text så får vara flitig på att lägga upp bilder sedan :)

Var helt slut

Igår var jag helt slut och ganska förståeligt eftersom det var fullt ös på Sabaton i lördags kväll. När jag kollade på busslistan när allt var slut så skulle bussen gått 4 minuter tidigare men hade sådan tur att det var många som skulle åka med den bussen så den stod kvar lite längre och vi slapp stå och vänta i 2 timmar på nästa buss.
Bilder från kvällen kommer senare idag, har inte fört över dom ännu.
 
Blev i alla fall en oplanerad resa till stan igår med Robert eftersom han skulle ha några grejer från Clas Ohlson och jag fick nya underkläder.
Jag såg säkert ut som en zombie hela dagen och somnade nästan på en gång när vi kom hem igen. Sedan när jag vaknade så låg jag bara och slöade framför tvn tills det var dags att sova igen. 
Idag är jag också trött, mest för att Charlie tvunget skulle sova på mina ben hela natten. Puttade jag bort honom så kom han bara och la sig där igen efter ett tag.
 
 
Så ikväll blir det att ta upp den nytvättade hundbädden så får hundarna sova i den så slipper jag ligga och trängas med dom, då kanske man känner sig som sig själv imorgon när man vaknar och inte som en zombie.

Sabaton ikväll

Har sovit väldigt dåligt inatt och somnade inte förrän efter 05:00 imorse. När jag väl höll på somna så kom det en plogbil som levde om riktigt ordentligt och oljudet gjorde även Charlie orolig.
Men blev några timmars sömn i alla fall och nu ska jag upp och greja på lite och sedan ikväll blir det stan och Sabaton med lillebror. Inte min favoritmusik men tror det kan bli kul ändå. :)

Tråkig fredag

Sitter hemma och har en tråkig fredag medan Robert är hos en kompis. Hade ju fått följa med om jag velat men eftersom jag ska till stan imorgon och se Sabaton med lillebror så tyckte jag att det skulle bli för stressigt då Robert skulle komma hem så sent imorgon eftermiddag.
Så ska väl fortsätta att ha tråkigt och se om det är något intressant att se på Tv, Robert har ju skaffat fler kanaler nu så något sevärt borde jag ju hitta.
 
 
 
Tummen ner för så här tråkiga fredagar, men man kan ju inte ha roligt jämt. Hoppas att morgondagen blir mycket roligare än den här.
 

1 december

Idag så är det första december och vi har fått snö! Trodde nästan inte att det skulle komma någon snö i år, i alla fall inte till första advent. Är inget stort fan av vinter, kyla och snö men i december så får  det gärna vara snö på backen.
Har redan hunnit varit ute med Charlie i snövädret, han skuttade omkring och hade hur roligt som helst så får se vad han gör när vi ska till mamma om ett tag. Nova gillar ju också snö så det kan bli en rolig promenad.