När -16 känns som en dag på stranden

Det har varit så kallt de senaste dagarna att det idag nästan känns varmt ute, trots att det är -16 ute. Senast i måndags så låg det på -28 på morgonen. 
Så på grund av kylan, och att jag både har trasiga skor och får världens snurr i skallen vid kyla, så har vi hållt oss inomhus. På onsdagen förra veckan så fick Casper vara hemma av just den anledningen. På torsdagen så fick han däremot vara hemma eftersom det var totalt omöjligt att väcka honom. Efter 30 minuter så gav jag upp mina försök och sa åt Robert att ringa och säga att han var hemma istället. 
Samma sak igår. Det var inte superkallt, eller jo det var kanske -19 på morgonen, men inte som tidigare. Men kände bara att jag hellre har honom hemma när jag inte har något för mig än att ta med honom ut i kylan. Så vi stannade hemma och hade mysdag istället och passade på att göra lite saker som behövde göras. 
Men idag så är han där och jag ska passa på att jobba. Har börjat litegrand men tog en liten paus. Väntar även på mina böcker till den sista kursen som startade i måndags så att jag kan börja med den. Efter detta så hoppas jag verkligen att mitt gymnasiebetyg är helt och hållet klart för det är rätt så svårt att få ekonomin att gå ihop när man inte får några pengar från CSN.
 
Bjuder på en bild från en varmare vinterdag än denna 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0