Smartson!

Smartson måste ju vara en av de bästa sidorna som finns och även om jag kanske inte haft den största turen genom åren att få bli testpilot så har den ökat nu på senaste tiden. 
Bara nu så har jag hela 4(!) stycken saker som jag är testpilot för och hoppas innerligt att jag hinner skriva ut kupongerna för två utav dem innan de går ut samt att de finns tillgängliga. För det är inte alltid som de finns.
Har sedan blivit testpilot för Hallons abonnemang och det som ska bli mest spännande med det är att se om det fungerar där vi bor. Vet att ett av mina syskonbarn har det medan resten av de i den familjen har Halebop. Idag så var det bara hon som kunde ringa & surfa så Daniel fick låna hennes telefon för att ringa och kolla med Telia om det var något fel på deras nät eftersom Halebop inte fungerade, och går genom dem. 
Nu hoppas jag bara att jag får svar om varför min vänkod inte fungerar eftersom mamma också får chansen att testa och var lika taggad som mig på att göra det.
En annan sak som jag sökte om så sent som för bara några minuter sedan är en sak jag småtestat på tidigare och det är SF Kids Play eller hur det nu heter. Tänkte att det var en jättebra grej att testa förra sommren då Casper var som besatt av mumin och det blev en del mumintittande men nu känns det om möjligt ännu bättre sedan vi skaffat oss en Chromecast och att han börjat bli mer och mer intresserad. 
Fick svar direkt att jag var antagen som testpilot och såg även nu att hans nya favorit Timmy fanns med. Så regniga dagar vet ni vart ni hittar oss!
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0