Bilbingo

Eftersom jag och Robert är lite utav förtidspensionärer i vissa sammanhang så gillar vi såklart att spela bingo, eller i alla fall på Bingolotto och har återigen valt att börja prenumerera där. Hur smart drag det nu var då vi varken får nån bukt med den utlovade premien eller hinner spela på söndagarna eftersom vi aldrig är hemma...
Hur som helst så är bilbongo något som vi pratat om att fara på i några år nu men som aldrig har blivit av. Men nu med den nyuppstartade Trillen så fick vi chansen igår. 
Vi hade pratat om det redan för ett par veckor sedan men efter det helt glömt bort det tills jag igår, lagom till middagen, kom på att det var igår kväll. 
Ingen av oss hade någon aning om när det var, hur man betalade eller vart man köpte lotter. Så blev till att googla och ringa runt. 
Men allt löste sig till slut. Var däremot ett längre spel än vad vi trodde. Pågick från 19-22 så kan lova att vi hade en trött och arg liten gosse i bilen innan vi slutligen tog oss hem. Slogs gjorde han också vilket han på senare tid börjat göra när han inte får som han vill. Så har ni något tips på hur man får honom att sluta med det eftersom ett Nej bara verkar trigga så tar jag tacksamt emot dem. 
Andra missödet var att under sista spelet så slutade min penna att fungera... Så missade en hel del siffror. 
Men i det stora hela så hade vi jätteroligt och jag lyckades ju ändå vinna 100 kr så Robert fick tuta! Synd bara att det inte var 1000 kr istället vilket jag var en siffra ifrån att vinna. Fast allt kan ju inte gå vägen jämt och nu kan vi bocka av ytterligare en sak på sommarlistan. 
Får även se om vi lyckas ta oss dit någon av de andra tillfällena i sommar/höst. Var lite opassande datum bara så skulle inte tro att det blir av för oss. Men blir det så får nog Casper vara med morfar.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0