Svar från Bingolotto/Folkspel

I torsdags började Robert känna sig otroligt less på att inte längre få några svar av Bingolotto/Folkspel om den där kryssningen med utlovad tur- och returresa att han skrev ett mejl om hur besviken han var över det hela. Och igår fick han därför ett telefonsamtal från dem.
Enligt dem så har de inte alls lovat någonting, det var i alla fall inget som de kunde höra på det andra samtalet. För kruxet var ju det att Robert blev uppringd på jobbet, blev lovad allt detta men sa att han ville prata med mig först och bad dem istället ringa dagen efter när vi gemensamt hade bestämt oss för hur vi skulle göra. För som sagt så spelar vi inte jättemycket på vår och höst eftersom vi är mycket borta eller passar på att göra andra saker utomhus. 
Andra samtalet som han handlade då egentligen bara om att tacka ja till det första samtalet. Ett samtal som enligt dem aldrig spelats in/försvunnit så nu kan de inte lyssna på det för att höra att det stämmer!
 
Det här är det jag HATAR med att man måste godkänna saker på telefonen och även om vi pratat om att gå med så blev man ju som extra triggad nu vid utlovad kryssning. Enligt dem ska inte ens transfer ingå längre vilket de ändå pratade om på mejl att det skulle göra men att Vikinline var de som jag skulle kontakta för att få veta mer om det. 
 
Hur som helst så skulle de nu leta efter det "försvunna" telefonsamtalet och sedan återkomma till Robert på måndag för att berätta om de hittat det eller inte. Robert kommer direkt att säga upp sin prenumeration om det är så att de inte hittar det och eventuellt kanske kontakta Konsumentverket för att höra vad de säger om det hela. Vi har ju ändå blivit lovade en tjänst som helt plötsligt inte gäller, vilket känns otroligt dumt. Och är det så att deras medarbetare har gjort fel och lovat oss en tjänst som de inte har så får de väl lösa det? 
Har alltid tyckt att frasen "kunden har alltid rätt" känns en aning skev men jag måste erkänna att i det här sammanhanget så kunde inget ha passat bättre!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0