Robert 31 år!

Igår blev min andra halva 31år och hela helgen har vi firat. 
Redan i torsdags så begav vi oss iväg till Storarmsjö, tanken var att åka på fredagen men eftersom vi behövde skotta stugtaket (vilket jag skrev om i ett tidigare inlägg) och inte skulle ha tid med det då så åkte vi en dag tidigare. Det gick ju som det gick med den skottningen. 
På kvällen kom två av Roberts syskon och sedan sambon till hans syster. De spenderade kvällen i stugan medan jag var med Casper tills han somnade och sedan kollade jag på SKAM. 
 
I fredags så kom J från Roberts jobb och efter det åkte de ut och spårade led till sjön vi skulle vara i på lördagen. Jag var med Casper, kollade på SKAM och gjorde mig i ordning för kvällen eftersom vi sedan for ut och åt och bowlande när de kom tillbaka. Jag var lika kass som vanligt på att bowla men vad gör det när det är roligt? Sedan hur bra kan man vara när det bara är tredje gången i livet som man gör det?
 
I lördags var det "riktiga" firandet. Vi började dagen med att ta skotrarna till Västansjö och spenderade dagen där. Casper fick åka massor med skoter och var nära att vi höll på köra fast med skoterpulkan. Vi åkte ner och hamnade snett med hela pulken och när jag försökte luta mig åt sidan för att hjälpa till att få upp oss plant så blev Casper skitsur eftersom han inte kunde se ut genom rutan när vi lutade oss. Han ville se skotern.
Han fick sedan ta en tur på skotern tillsammans med Robert, kan lova att ingen är gladare än Casper när han får åka skoter med pappa. 
Svärmor bjöd på underbart god köttgryta till middag! Är det någon som kan göra köttgryta så är det hon.
Kvällen avslutades med badtunna och musik. 
 
Vi var lagomt trötta igår när vi kom hem och är glad över att Casper ville sova en stund så att vi också fick vila efter att bara ha fått några timmars sömn. Blev ingen tårta igår men färdigmat och bingolotto. Kanske inte låter som det bästa firandet men vi hade en mysig familjekväll tillsammans. 
Casper var dessutom överspeedad och överlycklig efter att ha kommit på hur man tar sig upp på soffan utan hjälp. Så blev många turer upp och ner.
 
Kolla på världens gladaste farbror nere i hörnet som lyckats bli polare med brorsonen ;)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0