22 januari: Vinets dag

Personer som känner mig undrar säkert varför just jag har valt att skriva om Vinets dag, jag som inte ens dricker vin. Och jag måste säga att det undrar jag också, varför jag skriver om det inte varför jag inte dricker vin. Svaret på den frågan kan jag och det för att det INTE alls är gott!
Jag gissar på att jag aldrig kommer att bli en sådan person som sitter hemma en fredagkväll och tar ett glas vin i soffan samtidigt som jag har gjort ansiktsmask och pedikyr. Eller en sådan person som bjuder på stek med ett glas rödvin till. 
Hade en kompis förut som försökte lära mig dricka vin genom att blanda ut det med fruktsoda. Det fungerade uppenbarligen inte och måste säga att jag mest bara kände mig som en (ursäkta uttrycket) fjortis som försöker bli full på något som inte är så gott men är billigare än sprit. 
Men otroligt nog så kan jag dricka Black Tower (så länge det är vitt). Av någon anledning går det hem hos mig fast än de personer som jag pratat med om just vin (inte många, tro mig) säger att det är ett skräpvin! Och så kanske det är, men enligt min åsikt smakar det inte lika mycket jästa frukter som det övriga jag testat, de kanske är ännu mera skräpviner vad vet jag.
 
Robert hade en period då han fastnat för Tre apor, och han var inte ensam. För oavsett om det var vi som for på fest eller hade fest hos oss så dök dessa bag-in-box förpackningar upp VARENDA gång! Man kunde nästan tro att de där aporna förökat sig och hamnat i varenda människas hem!
Idag är det enda som jag ser av det märket deras cider, med smaker som jag faktiskt gillar!
Hittade givetvis varför då jag i skrivande stund sökte på bilder, aporna har fått ge plats åt nya figurer och vinet heter nu Tre katter, däremot är innehållet fortfarande detsamma...
 
 
Källlor:
Tre apor byter namn
Temadagar.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0