Fullt upp!

Då har man gjort världens mest onödiga samtal till återuppringningstelefonen på sjukstugan. Har varit lite brydd på att vi inte fått någon läkartid för 18 månaderskontrollen för Casper och förra veckan slog det mig att skulle han inte vaccineras i samma veva?
Har därför varit inne och försökt kolla på hans journal men har inte kunnat se några inbokade tider så bad pappa komma hit idag så att jag kunde låna hans telefon för att ringa. Fick min telefontid (15.45) och gick sedan in på journalen igen för att visa pappa vart det brukar stå, och vips så fanns en läkartid och BVC tid där. 
Så var bara att ringa upp igen och försöka avboka telefontiden, fick då en ny tid 15.50 som jag avbokade direkt och sedan lades det på, så om bara den nya tiden blev avbokad eller om båda blev det kan jag inte svara på. Men jag märker väl om de ringer eller inte.
 
Sedan fick jag ett mejl av min handläggare på arbetsförmedlingen, ska tydligen få en ny nu eftersom jag har planer på att studera och få klart mitt slutbetyg, men inget är bestämt ännu eftersom jag måste prata med CSN först. Vilket inte blir förrän imorgon eftermiddag eftersom jag inte har någon tillgång till telefon förrän då. Är så när man inte har råd att fylla på samtal på sin egna...
Tanken är också att jag ska iväg på en aktivitet på AF imorgon som handlar om undersköterskeutbildningen som startar här i höst. Men känns helt onödigt för mig att fara på den aktiviteten eftersom jag för det första redan har gått den, allt som fattas är en sjukhuspraktik och att jag läser om Psykologin. För det andra så är det inget som jag vill jobba med så varför ska jag då ens vara intresserad av att gå om allt, tre terminer, för det? Och för det tredje så undrar jag hur det kan vara obligatoriskt för någon att gå på aktiviteterna när jag ändå inte har rätt till aktivitetsstödet. Det står att jag kan förlora min ersättning om jag inte går, vilken ersättning undrar jag bara.
Men tanken var att gå i alla fall. Det är aldrig fel att visa sig som intresserad även om man kanske inte är det. 
Fast nu när jag såg att Casper har en läkartid 10 min innan denna aktivitet börjar så väljer jag hellre att följa med min son och vara med honom när han ska undersökas och vaccineras.
 
Sedan idag ska jag ta tag i och mejla Postnord, det där företaget som är så älskat av hela Sverige. Tycker nämligen att det är konstigt att våra räkningar skickas tillbaka/inte kommer fram, trots att vi har posten eftersänd i ett år från och med när vi flyttade i augusti. Senast vi hade det så fungerade det hur bra som helst. Men nu verkar vi ha försvunnit ur systemet efter nyår, trots att vi då bara fått posten eftersänd i 4 månader.
Det är allså därför som vi inte har fått kallelsen till Casper.
Lite roligt var ju ändå att de på BVC frågade om vi fortfarande bodde kvar på förra adressen sist vi var dit, på 1-års kontrollen i höstas, och berättade då att vi flyttat så de skrev in adressen på det nya BVC-kortet vi fick men de måste ha glömt fullständigt att skriva in det i datorn.
Men jag tycker ändå att posten ska komma hit vilket som om vi har eftersändning i 12 månader. 
 
Annars imorgon så kommer sotaren hit, tidigt som sjutton, så blir att kliva upp 06.00! Jag som är så morgonpigg av mig, eller inte!
Men samtidigt så känns det bra att slippa stressa iväg till BVC sedan, även om vi bara bor 50 m därifrån. 
Städade i alla fall i hela källaren och tvättstugan igår så att han kan komma åt de där luckorna han skulle in i och sedan får jag hoppas att det går att ta sig upp på taket. Robert ringde dit förra veckan och frågade om vi behövde skotta men det skulle vi inte behöva. Kan säga att Robert drog en lättnadens suck där, han gillar inte höga höjder sedan han ramlade från stegen på jobbet och själv får jag svindel om jag står på en stol (jag och min superbra balans).
Men måste ändå ge en eloge till Robert som skottade av altantaket för ett par veckor sedan, trots att det måste ha varit jobbigt för honom.
 
Vad händer senare i veckan då?
Ska sätta mig ner nu och göra klart KBTn som skulle varit klar igår och sedan ska jag, om jag hinner innan Casper vaknar, sätta mig ner och skriva två personliga brev på eventuella sommarjobb.
Hade så gärna gått en promenad i solen idag eller följt med Robert och pimplat men Casper var så trött nu att det var svårt att hålla honom vaken så mycket längre till. Så får se om vi tar en tur med bobben när han vaknar istället.
På torsdag är det möte i vanlig ordning men denna gång hoppas jag att Robert kan sluta lite tidigare och vara med Casper för är så jobbigt att ta med han dit just den tiden han är trött och sedan är det svårt att sitta ner och prata om man ska jaga runt på den lilla nyfikenstruten.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0