Marknad i helgen

I helgen är det dags för marknad igen, vintermarknad. Den är långt ifrån lika stor som sommarmarknaden men är änndå roligt att det blir lite fart på det annars så dystra samhället. 
Robert ska vara med och tävla i Åselenappet, han har gjort det de två senaste åren och är faktiskt rätt konstigt att han inte varit med tidigare också så mycket som han gillar att fiska. Fast nu tror jag att han kommer att göra det till en årlig tradition, oavsett om vi kommer att bo kvar här i framtiden eller inte.
 
Så har de senaste dagarna hållt på att städa undan lite hemma, för man vet ju aldrig om det kommer någon på besök eller om vi kanske får folk som sover över. Var länge sedan nu som någon var här så hoppas att någon kommer. Annars får man se fram emot påsk.
 
På fredag ska vi i alla fall gå en sväng till pappa, jag och Casper, och träffa mitt syskonbarn och Caspers kusin William (hoppas såklart även på att få träffa hans föräldrar också ;) ). 
Men så mycket mer än så har vi inte bestämt, vet inte heller om jag kommer att vara med på nappet de två timmarna som det är och ta med Caspers pulka och barnvagnen. Det beror väl lite på vädret, för snöar det eller blåser så kändes det inte så lockande att stå där.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0