10 år tillsammans!

Det bästa med att ha en partner är att man har någon att hålla om och hålla av. Att känna närhet trots att man befinner sig flera mil ifrån varandra. 
Att ha någon att vakna upp och somna tillsammans med.
Att ha någon som är din stöttepelare oavsett vilka vägar livet tar.
Att höra någon säga "Jag älskar dig".
Men detta är något som vem som helst skulle kunna göra. För mig är lycka just detta men det krävs även det lilla extra.
 
Lycka är att hitta den personen som ger dig alla tomater eftersom han inte gillar dem samtidigt som du kan ge bort löken som du inte tycker om.
Lycka är att hitta någon med lika usel humor som dig själv och som alltid gör dig på bra humör när du känner dig låg.
Lycka är också att hitta den personen som säger att du är söt trots att du inte duschat på ett par dagar och precis klivit ur sängen med håret åt alla håll.
Lycka är att hitta personen med ett smittande leende eller ett skratt så roligt att du själv inte kan låta bli att bli glad bara av att höra ljudet.
Lycka är också att hitta en person med små egenheter som du älskar att hata. Som att personen alltid gnäller på dig över att du inte tagit bort en tallrik fast du vet att du är den som fått ta bort hans tallrikar från bordet och ställa dem på diskbänken de senaste 10 åren! Eller egenheter som att alltid säga "Så de" efter varje avslutad mening under ett pågående telefonsamtal.
Lycka är också att hitta en person som känner  till dina favoriter i godishyllan.
Lycka är att hitta en person med en familj som känns som din egen.
Lycka är att hitta en person som kramar dig när du drömmer mardrömmar, trots att du är 25år och beter dig som ett barn.
Lycka är även att hitta personen som alltid följer med dig på utedasset mitt i natten bara för att du är rädd att bli uppäten av en björn, jagad av en man med motorsåg eller något annat konstigt din hjärna kan komma på.
Lycka är också att hitta personen som sköter jobbiga telefonsamtal de dagar din sociala ångest blir för stor men även pushar dig att klara av saker själv.
Men den största lyckan är att hitta en person som älskar dig för dig, hur töntig, korkad, knasig eller dum du än må vara. 
För att hitta en person som får dig att känna dig älskad, oavsett om det sägs i ord eller visas i handling, och får dig att känna så varje dag det är den största lyckan!
 
Robert Sjöberg, du är den personen för mig.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0