Mitt februari

Februari är den kortaste månaden på året, trots det så känns det som att den varat hur länge som helst redan. 
Så vad har då hänt den här månaden? 
Började med att Robert for ner till Stockholm, hans 30-års present som han fick av släkt och vänner. Jag var hos mamma. Vet att jag nämnt detta redan men upprepning är bra sägs det.
I alla fall så kom vi inte hem förrän på måndagen efter den helgen och redan på tisdagen var det dags för Robert att ta några timmars ledigt igen eftersom Casper skulle till läkaren samt få sin andra vaccination. Gick väldigt bra och efteråt så åkte vi en sväng med bilen eftersom han skulle få sova och han sover bäst i bilen. 
Sedan håller vi på att försöka få till Casper sneda skalle, han är en kille som älskar att sitta i sin babysitter och gunga, har hört att det bara är dåliga och lata mammor som sätter sina barn där och gör annat men till mitt försvar så älskar han den och blir ibland sur om han inte får sitta där. Hur som så sitter han alltid med huvudet snett och sover med det åt samma håll och nu är huvudet snett. Har försökt nu i ett par veckor att palla upp det med en vanlig kudde (läkarens rekomendation) men har insett nu att det blir att beställa en mimoskudde och hoppas att det går till sig.
 
Annars så har vi börjat ge Casper mer och mer vanlig mat, även där utan större resultat. Han AVSKYR det!! Redan efter en halv sked, och har testat en del olika sorter, får han kväljningar, gör överdrivet höga kräkljud och ger man han mer så kräks han :/
Däremot så har han börjat gilla gröt bara nu i veckan (så länge det är fruktpuré på) så får fortsätta att ge gröt och sedan när han kan börja äta själv med händerna får han gegga på med mat själv, det ska tydligen väcka matlust enligt vissa.
 
Har även varit på våran andra träff med föräldragruppen där vi fick träffa tandhygenisten, samma kvinna som jag hade när jag var liten och ja hon kände igen mig. 
Casper har ju även 4(!) tänder nu och inte visat på något sätt att det skulle varit jobbigt, inte varit tjurig och magen har varit som vanligt. 
Han var även den enda i gruppen som fått tänder men också en av få som inte kan sitta själv än.
 
På alla hjärtans dag gjorde jag den mest ovärda efterrätten någonsin, minismörgåstårtor, hjärtformade...
Blev 6 stycken totalt och 80% av brödet blev över. Gav lite till fåglarna och skulle göra ströbröd på resten men det glömdes sedan bort och möglade, typiskt mig.
Men ja goda var de!
 
Sedan har Robert hunnit vara iväg en sväng till men då till fjällen så passade på ytterligare en gång att fara till Vännäs och umgås med de där. Hade kunnat fara nu i helgen som var också men kändes drygt. Stannade hemma och städade istället och pappa kom och lånade Casper några timmar i söndags så att jag inte bara hann dammsuga och skura i lugn och ro utan även duscha och se lite Youtube, kändes däremot konstigt utan Casper och tänkte när jag  gick ner i tvättstugan att det var bråttom ifall Casper vaknade (min knäppa hjärna som inbillat sig att han var uppe och sov).
 
Och ja det enda som egentligen finns kvar att nämna är väl att vi nu fått vårat virke till den nya stugan som ska byggas på ön. Kommer bli toppen!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0