Fullt upp!

Har varit fullt upp de senaste dagarna och resten av veckan lär inte bli lugnare.
Idag körde vi hit det sista av grejerna från förra huset, är bara katterna som är kvar. Eftersom vi ska ha 1-årskalas för Casper på lördag så tänkte vi att det är bättre att hämta hem pälsklingarna på lördagkväll så de får bo in sig i lugn och ro, speciellt Findus så att han vet att detta är hans trygga plats att komma tillbaka till så att vi inte dagligen får hämta hem honom från gamla huset. 
Nu har han inget problem med människor men kan ju vara bra om det inte kommer 30 stycken hans första dag hemma.
Tills dess kommer vi nog vara klar med uppackningen också, än är det lite lådkaos men sen har det bara gått två dagar sedan vi började flytta in också.
 
Det känns riktigt bra att ha något eget för en gångs skull!
Att kunna göra vad man vill, hur man vill och när man vill det är en stor frihet och även om det kostar lite mer och att man får stå för allt själv så är det ändå en billigare månadskostnad för oss än vi haft tidigare, om man bortser från hur mycket vi betalade på våran förra lägenhet men då var det en hyresvärd som nekade all form av bättring och så får man inte glömma att vi på vintrarna hade tjocka lager med is på insidan av våra rutor!
Så ja det känns bra det här, lite ångestladdat första natten men då är jag en sådan som HATAR att flytta, det känns som att man lämnar en viss trygghet då man gör det och det tar alltid ett tag att få tillbaka den igen.

Får dela med mig av lite bilder senare då vi blivit lite mer hemmastadda, detta sa jag säkert sist också och inte blev det av. Men ska försöka i alla fall.
Nu blir det i alla fall att hoppa ner i snarkdosan och få lite vila inför ännu en dag med uppackning imorgon.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0