Falska människor!

Det finns inget som går mig på nerverna mer än falska människor och jag har under min uppväxt haft att göra med ett par stycken. 
Dessutom finns det en som aldrig kommer att försvinna, om det nu inte skulle vara så att jag och hela min familj byter namn och får skyddad identitet,
Det låter värre än vad det är men den här människan är inget att vara rädd för, jag är i alla fall inte det. Utan det är snarare så fruktansvärt enerverande att vissa personer får komma med lögner till höger och vänster utan att bli stoppade!
Nu måste jag säga att det var ett par år sedan som jag stod i rampljuset för denna persons lögner men den gången var inte trevlig, inte gången innan det heller. Men det är samtidigt svårt att inte bli påverkad då personen ger sig på andra i min familj, personer som denne tycks ge sig på mest och aldrig kommer sluta ge sig på.
Visst, människor som kräver mer av dig än de vill ge är energibovar men falska människor du inte själv valt att ha i ditt liv är värre!
 
Sedan vet jag inte vad som är värst, personen som sprider lögnerna för att egen underhållning eller personerna som vet hur människan fungerar men samtidigt ändå tror på det som sägs och i sin tur ger sig på personen som blivit utsatt för skitpratet.
Jag är bara så less att hela tiden känna att jag blir förföljd av en skugga och behöva fundera på om det är min tur nästa gång. Och ja, hade lögnerna handlat om skitsaker så hade hade jag inte brytt mig men när de är så grova att myndigheter  dras in och det bli förtal då förstår ni kanske att jag inte kan låta det passera oberört.
Hoppas i alla fall att det inte händer mig någon fler gång. Att den lilla familjen som är jag, Robert och Casper får vara ifred. Och om inte så vet jag hur man talar för sig.
Ärlighet varar längst är det jag fått lära mig och det står jag för också. Ni personer som sprider massa skit och tror att ni ska få ut något av det, ni vet inte hur mycket lycka ni gått miste om i livet då ni valde att vara sura och oärliga istället för att vara ärliga och leva livet fullt ut!
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0