Helgen som var

Imorgon börjar en ny helg och denna vecka har ändå gått ganska så snabbt. Men tills dess att den kommande helgen börjar tänkte jag skriva lite om helgen som var.
Vi var i stugan i ytterligare en helg och hade trevligt tillsammans med nära och kära men måste erkänna att jag var en aning less på lördag dag. Det blåste kallt, jag var trött och fick inte sova längre eftersom vi skulle till Bjurholm och så fort jag kom över på andra sidan fick jag veta att jag inte fick följa med. Hade lika gärna kunnat sova några timmar till... Sedan gjorde det inte saken bättre att Robert under fredagen lovat mig kycklingsallad. Han kom tillbaka med en ost- och skinksallad med citronmarinerad pasta som smakade ajax skurmedel. Men men var bara att äta och se glad ut.
Det blev däremot bättre på lördagkväll då vi tog en sväng till "Badön" och satte oss där och surrade framför elden. Tror även tanken var att vi skulle grilla men det blev inget av det. Ytterligare en sak som inte blev av var att några skulle bada men efter ha kännt på vattnet så tycker jag att de var smarta som struntade i det. Kan inte påstå att det har varit badväder i år.
Men även om vi hade trevligt så var det skönt att komma hem i söndags. Blev att äta mat från Frasses och spela bingolotto i sovrummet.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0