Öppet hus

Gick upp till Liljaskolan igår för att träffa Daniel som hade öppet hus och hade fått vara där från morgon tills närmare 21.00 på kvällen då det hela slutade.
Måste säga att det inte kändes allt för planerat och när jag kom dit strax efter 19.00 (det öppnade 18.30) så var det inte alls mycket folk där. Nu gick jag inte runt till de andra klasserna utan var bara med Daniel och hans kompisar på svets.
Planen på svets var i alla fall att de skulle sitta och jobba och sedan fick de som kom dit, främst elever i årskurs 9, gå runt och titta på dem. Men kan inte säga att det var mycket liv och rörelse inne på svets i alla fall. Det var väl bara nuvarande elever, några föräldrar till dem, tidigare elever och så vi andra som känner någon som går där.
Men man får väl hoppas att några elever lockades till att börja där i alla fall.
 
Minns när vi hade öppet hus och hur tråkigt det kändes att behöva vara där hela dagen, men det gick bra och vi fick mest bara sitta och pyssla på med att göra smycken eller med det vi höll på med för tillfället. Eftersom jag gick mode- och textildesign så var det inte allt för tråkigt att vara på skolan och bara få göra det man tyckte om.
Dessutom så fick vi fika ;)
Och det som är bra med öppet hus är ju att man får en komp.dag för att man varit där, så det är ju inte fy skam.
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0