Första svängen med båten

Redan dagen efter att vi hämtat båten så ville såklart Robert ut och fiska. Kan inte påstå att jag var speciellt sugen på att masa mig upp ur våran varma säng 05.00 när hans väckare ringde, men vad gör man inte för sin sambo ibland då ingen annan vill följa med.
Det tog ett tag innan vi var framme och kunde sjösätta båten och från början såg det ut som att vi skulle få fint väder hela dagen, men så blev det inte riktigt då det började blåsa rätt så mycket.
Nu hade jag turen att sitta under tak och ganska vindskyddat men Robert fick det desto värre. Men eftersom han är van vid att fiska i alla möjliga väder så brydde han sig inte så mycket och vi fick med oss några öringar hem varav en vägde över 3kg.
Det blev däremot att fara hem ungefär en timma tidigare än planerat då det varnade för vad vi trodde var olja. Men efter att ha dragit upp båten på båtvagnen igen och börjat packa bilen så fick Robert tag i hans om vi köpt den av och han sa att det bara var en servicelampa som brukar lysa ibland när man nyfyllt på olja vilket han hade gjort innan vi köpte den. Så Robert fick veta hur man "fixade det problemet" och sedan bestämde vi oss för att åka hem då det inte var lönt att sjösätta igen för mindre än en timmas tur.
 
Så första turen var helt okej men det var en del missöden. Bland annat med Roberts nya paravaner/pulkor som inte alls funkade som de skulle och gjorde honom lite lätt irriterad vilket resulterade i att jag inte heller var på det bästa humöret heller.
Men dåligt humör går, som tur är, snabbt över.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0