Trägen vinner!

Efter min otur igår när jag höll på med min uppgift och allt jag skrivit försvann när jag skulle spara det så var jag nära på att ge upp. Speciellt när jag inte fick det att låta lika bra andra gången jag skrev det. 
Men tog en paus och gjorde annat en stund för att få tankarna på annat och sedan satte jag mig med uppgiften igen och resultatet blev riktigt bra. Igår kändes det dock bara som någorlunda okej det jag skrivit men när jag läste igenom det idag innan jag skickade det så kändes det bättre.
Det blev rättat nästan på en gång och blev riktigt nervös när jag fick ett meddelande om att det hade blivit betygsatt. Så det tog någon minut innan jag öppnade och hoppades verkligen på att jag i alla fall kunde få ett C denna gång då jag fick ett D på det förra (vilket var förståeligt då jag själv tycker att jag gjorde dåligt ifrån mig den gången).
Fick bli glatt överraskad när jag öppnar och ser att jag fått ett A!!! Känner mig så stolt över mig själv att jag lyckades så bra trots den lilla motgången igår som nästan fick mig att ge upp!
Så skam den som ger sig!

Nu känns det faktiskt riktigt roligt att få börja med nästa studieguide men det får vänta tills på fredag då jag haft fullt upp med städningen idag och fortfarande inte är klar och imorgon ska jag umgås med pappa och följa med han och hans särbo till stan.

 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0