Torsdag

Då var denna dag snart slut. Har varit väldigt lat sedan jag kom hem och inte gjort så mycket förrän den senaste timmen då jag har skrivit vad jag ska läsa på den kommande studieguiden som jag ska börja med imorgon. Känner att det kommer att bli kämpigt med över 100 sidor läsning + massor med frågor på bara 7 dagar och när de är klart så blir det två dagar med uppdraget.
 
Har i alla fall haft en bra dag idag. Började med att man vaknade tidigt imorse och trots att jag kanske inte sovit allt för många timmar eller allt för bra den här natten heller (börjar bli en vana med dålig sömn känner jag) så var jag pigg imorse. Vaknade 07.00 men låg och kollade på tv tills 07.30 och sedan gick jag upp och gav Nova mat, gjorde mig i ordning, tände ljus, åt frukost, gick en promenad med Nova och sedan höll jag på med lite småfix till strax före 09.00 då de som skulle kolla upp bina och ventilerna kom. Och strax efter de kom pappa, Lea och Daniel.
 
For, som jag tidigare skrev, till stan där vi var på Biltema, ÖoB, Jula, Musikanten och MM. Blev inte mycket shopping för mig som är fattig nu men köpte billiga nagellack för 10kr styck på MM + en concealer för samma pris (eftersom jag sällan använder det så ville jag inte köpa en dyr på en gång). Blev även lite plastmuggar på halva priset till stugan eller husvagnen och ansiktsmasker. Fick även ett Lasse Åberg påskägg av Lea, har velat haft det med katten länge nu så blev otroligt glad :)

När vi kom tillbaka hit så gick vi på Second hand, förutom Daniel som blev kvar hos oss. Han fick även träffa männen som hållt på här hela dagen som berättade att de fått bort många bin som höll till en halvmeter nere i skorstenen men det var långt ifrån alla de kunde få tag i eftersom de inte tog sig längre då hela skorstenen var full med honung...låter ju normalt.
De har ju även varit här och tagit ut kajboet från ventilen inne på toaletten så nu kanske det kommer kännas fräshare därinne framöver.
 
Jag for i alla fall på Second hand och shoppade tre böcker för sammanlagr 9kr, halva priset på allt är inte dumt ;) Fick även några böcker av pappa idag :)
Efter det så for vi och åt då pappa bjöd på mat på pizzan. Och efter det blev det en sväng till mamma för att kolla på valparna och hälsa på där.
Sedan när jag kom hem så har jag som sagt inte gjort något vettigt alls och så lär det väl fortsätta ett tag till tills vi ska gå och lägga oss och sova. 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0