Vännäsdagarna 2015

Då var Vännäsdagarna förbi för i år. Jag brukar sällan vara hemma på Vännäsdagarna men i år skulle Robert bort och Daniel ville gärna att jag skulle vara hemma.
 
Fredag: Började dagen med att gå en sväng med Robert på marknaden. Allt hade inte öppnat ännu så det gick snabbt att gå eftersom det var så lite folk och Robert hittade det han skulle ha ändå, d.v.s. fiskegrejer! Vilken överraskning!
Sedan när vi kom hem så for Robert på en gång, själv så tog jag det bara lugnt hemma ett tag och plockade ihop lite grejer i väntan på Daniel och Nike. Åt lite mat med dem innan vi gick några svängar på marknaden. 
Efter det var det bara att hämta hundarna och gå hem till mamma och äta middag och sedan satt vi utanför ett tag och lyssnade på musik. Var tänkt att vi skulle sitta där under kvällen men när alla stack så tog jag, Daniel och Nike med oss hundarna hem igen och sedan for vi hem till Sandra och umgicks med henne och kollade runt i hennes nya lägenhet.
Väl hemma igen var det ingen idé att gå och lägga sig. Spelades hög och usel musik från hotellet så poppade egen musik här hemma samtidigt som jag satt och skrev lite på datorn. Kollade därefter på film på telefonen innan jag slutligen lyckades somna vid 05.00
 
Lördag: Väntade länge på mamma eftersom vi skulle gå en sväng på markanden tillsammans. Började med att vi gick hem till Sandra för att lämna lite grisöron och sedan så skulle vi följa med dem ut. Vi hann knappt komma dit förrän det började på att spöregna ute! Så det var bara att vänta ut regnet.
Sedan gick jag och mamma på marknaden hela dagen med varierat väder mellan regn och solsken. Vi gick även på en loppis och kollade och efter det så gick vi på frasses och åt middag.
 
Kvällen spenderades sedan hos min bror där vi satt och surrade och hade trevligt innan vi gick till hotellet.
Väl inne på hotellet tappade jag snabbt bort alla tills jag hittade Sandra och Wirginia igen. 
Efter hotellet blev det lite drama som jag inte tänker gå in på men jag är glad att det inte slutade värre. Alkohol är inte det bästa och är glad att i alla fall jag höll mig till en liten mängd.
Följde Daniel hem 05.00 på morgonen, mötte upp Sandra, fick skjuts hem, pratade med Robert och sedan kollade jag på film tills jag somnade.
 
Söndag: Klev upp 11.00 och väntade på Daniel. Vi gick ut med hundarna en sväng och sedan gick vi några varv markanden. Fick Daniel till att vinna en boll i klomaskinen åt mig eftersom jag är så kass medan han lyckades på första försöket. Sedan åt vi världens godaste vårrullar innan vi gick hem till dem.
Satt hos mamma hela kvällen, åt tacos nere hos Magnus och spelade Mario Party på Nintendo 64. Var som en zombie man mamma vägrade släppa hem mig eftersom jag hade mitt internet med mig och deras är ur funktion någon vecka eller två framåt...
Kom hem mitt i natten någon gång, rastade hundarna, duschade och somnade sedan på en gång jag la skallen på kudden, så hade det gärna fått vara varje natt.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0