Vecka 3: Förra veckan

Lite kort om förra veckan.
 
Måndag: Vi gjorde en spontantripp till stugan på eftermiddagen, var inte alls sugen på att fara dit utan minsta planering men så kan det gå ibland när man är tillsammans med någon som Robert. 
När vi kom dit kan jag inte säga att det blev så mycket mer gjort än att vi åt lite mat och eldade för att få upp värmen där.
 
Tisdag: Jag vaknade av att jag frös och det var kanske inte så konstigt när det bara var 12 grader inne. Gjorde ingenting på hela dagen, utan satt bara och läste. 
Sov som en kratta på natten då jag bytte min säng mot Roberts och frös som en tok och hade ont i ryggen när jag vaknade.
 
Onsdag: Hade ont överallt efter en natt på den hemska britsen, var frusen och trött. Läste ut min bok och sedan på eftermiddagen skjutsade Robert hem mig och sedan åkte han tillbaka till stugan igen. 
 
Tordag: For hem till mamma för att hjälpa henne med nå gardiner men blev aldrig så. Var där tills Robert kom hem från stugan och plockade upp mig på vägen.
 
Fredag: Började dagen med att stå och steka pannkakor hur länge som helst som vi sedan åt till lunch. Efter det gjorde jag inte allt för mycket fram till 16.00 då jag for iväg på jobbet för att jobba i några timmar. 
 
Lördag: Mellis blev 10år! Så blev att gosa extra mycket med henne. På kvällen åkte jag även med Robert en snabb sväng till stan för att hämta en som han hade skjutsat dit inte så långt innan. Efter det for vi till ett ställe och släppte ut hundarna så att de fick springa av sig lite energi. 
 
Söndag: Hade en lugn dag, bloggade mycket, diskade porslin som vi ska sälja och gick igenom en massa gamla skivor som jag hade i en låda på vinden. Spelade även bingolotto men hade inte turen med mig denna gången.
 
Lite bilder från förra veckan ska jag såklart också bjuda på.
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0