Obalans

Känner mig lite ur balans i kroppen, inte sjuk eller förkyld utan bara konstig. Mest troligt så skulle jag  tro att det beror på den hackiga sömnen som jag har haft nu i några nätter och på det så är det mycket som är på gång. Det med skolan som känta bra hela veckan har nu börjat kännat vemodigt, anledningen? Jo när och om jag nu ska läsa med en klass så går hela min planering och allt i kras. 
Min plan var att läsa på distans och plugga minst 3 valfria dagar i veckan och så fort jag får tid, göra min egen deadline och sedan kunna jobba 1-2 dagar i veckan beroende på hur det ser ut på jobbfronten och hur mycket studier det blir.
Men om jag nu ska plugga med en klass, eller grupp som de kallar det på skolan, så måste jag gå efter deras tider och just nu har jag för mycket för att kunna anpassa mig efter det känner jag. Hade det varit i höstas så hade det varit lättare men nu är det fel tidpunkt. 
Dessutom så vet jag inte om jag kommer att bli berättigad stöd från CSN nu heller och det gör det hela ännu jobbigare. 
 
Man kanske kan tycka att jag då borde kunna strunta i allt och bara fokusera på jobb och allt annat som händer och sker just nu men eftersom det ska vara klart inom en viss tidsperiod så går inte det heller.
Åh känner mig enormt förvirrad!
 
Ska tänka över detta tills imorgon och sedan mejla henne på skolan om jag skulle vilja göra annorlunda. Jag känner att allt hade varit 1000 gånger lättare om vi hade gjort som jag ville från början och börja med slutbetyget och sedan ta resten sedan när jag hade mer hum om framtiden och mer tid på mig att ta tag i det. Slutbetyget känns ju ändå som prio ett just nu. 
Och kan inte förneka att det även hade varit enklare om jag hade fått börjat i september och att det inte blivit utdraget 4 månader som det har blivit nu.
Men vem har sagt att livet är lätt?
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0