Påsken 2015

Då var påsken slut för i år och våran påskhelg spenderades i stugan. Vi åkte dit i torsdags efter att Robert slutat jobbet, han hade turen att bara jobba halvdag så vi tog oss iväg rätt så tidigt. 
Vi började med att åka till Holmsund och hämta Erik och Mats och efter det blev det en sväng på Ersboda för att köpa ett nytt elverk på Biltema.
Dagarna i stugan har vi spenderat på sjön och kollat på när Robert har fiskat. Varje ställe vi for till såg ut som ett mulvadsland efter att Robert borrat klart alla pimpelhål.
 
Vi har även haft någorlunda tur med vädret, även om det kanske varit lite grått emellanåt. Men plusgrader har vi haft i princip hela tiden och om man jämför med sist då vi var där så har det knappt blåst något heller.
Det enda som hamnar på minussidan är väl gubbarnas babbel tidigt på morgonen och om samma saker hela tiden...och inget av intresse.
Men om man nu bortser från det så har vi haft det riktigt trevligt. 
Igår hann vi knappt komma hem och duscha innan vi låg i sängen och funderade på att göra kväll, ca 16.00 på eftermiddagen xD. Men det blev TV istället.
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0